2008-12-30 ? 20:31:45

Happy new year


God fortsättning och gott nytt år alla!

Hoppas ni får en underbar nyårsafton och att ni inte super så mycket att ni inte minns kvällen, det är ju roligare att minnas, eller hur? :)
Imorgon ska jag försöka fota fyrverkerier för första gången, undra hur det kommer gå! Resultat kommer upp imorgon beroende hur bilderna blir.

Som sagt - GOTT NYTT ÅR!
2008-12-29 ? 01:44:26

Min nya mobil





Min nya fina sony ericsson w760 som jag fick av brorsan! Taaack, är så glad och nöjd.. Eller ja vi bytte ju telefon, du fick tillbaka den förra jag fick av dig och jag fick din nya :P Han var inte så van vid denna telen och ville hellre ha den jag hade, men ville inte byta först eftersom denna var låst till telia, och jag var inne på telia och kollade om det gick låsa upp, men icke sa dem, och att man måste vänta 18 månader. Men sen hittade jag någon sida på nätet där 2 grabbar håller på med sånt, så det var billigt och smidigt :)
2008-12-27 ? 20:33:51

Kss kss kissen



"lilla" kissen har blivit stor nu, oj oj vad hon har växt sen jag såg henne sist, och busig som bara den också.. Hon är så söt och gå, speciell på nåt sätt, för hon är så knäpp och får för sig sånna konstiga saker haha sötnos!
2008-12-27 ? 17:50:31

Då var Julen över för detta året.









Några bilder från Julafton.. Eller ja juldagen menar jag (vi firade dagen efter)

Julen i år har vart helt underbar och rolig. Så det blev en jätte lyckad jul. Det åts mat, spelade sällskapspel, öppnades julklappar osv. Vi körde julklapps leken och det var väldigt rolig måste jag säga :)

Sen dagen efter gick ner till byn och handlade lite gott för att sedan gå hem till Marcus där det spelades poker, och det tog säkert 5 timmar eller nåt, vi var ju endå 6 pers, så det blev en rätt sen kväll. Och idag åkte vi till a6 för att kolla lite, och jag skulle se om jag kunde låsa upp min nya mobil nånstans, men det gick ju inte så får skicka den till Götet så dem fixar det..
Nu är jag faktiskt helt slut efter dessa dagar, känner redan hur trött jag är så nu ska jag ta mig ett skönt bad!

Blev inte så jätte mycket bilder som jag tänkte, kameran låg i väskan för det mesta. Tråkigt tycker jag, men inte så man tänkte på det så mycket :) Hoppas alla hade en super bra Jul, och god fortsättning!
2008-12-24 ? 00:40:52

Nu är det Julafton!



Vill bara önska alla en riktigt god jul! Hoppas ni får det trevligt med nära och kära :)

Imorgon åker jag till Jönköping, och dagen efter åker jag till Aneby och firar, ska ta med mig kameran och försöka fota en massa, så när man är hemma kan man ju hoppas att det regnar in bilder :)

Som sagt, GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!
2008-12-19 ? 02:36:42

Ny design.



Sådär, nu vart man äntligen klar med designen. Det är ett jäkla pill med alla koder osv, men skönt att vara klar och nöjd är jag också. Finns säkert nåt jag glömt men orkar inte hålla på mer nu, utan får ta det nån annan dag istället :)
2008-12-18 ? 23:14:48

Julen närmar sig



Jajjamen, snart är julen här. 1 vecka kvar för att vara exakt, och jag längtar inte ens lite, jag får ångest över julen. Vet ej riktigt varför, men det är så mkt onödigt stress hela tiden för en enda dag. Aja blir säkert mysigt endå :)

Imorgon blir det en dag på stan iallafall.

•  Gå på möte
• Handla julklappar
•  Kanske köpa ett par skor jag såg i tidningen, om dem är lika snygga i verkligheten!
•  Handla - om det inte görs efter jul istället

Förövrigt är snön helt borta här nu, jätte tråkigt. Och jag tror inte det kommer någon snö till jul heller, inte så ovanligt direkt. Spelar inte så jätte stor roll för mig, även om man får mer julstämmning och det är så mkt mysigare, det är mer de små barnen jag tycker synd om :) Aja hoppas kan man ju göra..
2008-12-13 ? 22:19:45

Within Temptation - Destroyed



Den här låten är så jäkla underbar. Var tvunget att ladda ner ett album efter jag hört den, och nu är jag helt fast :P Så underbara låtar!
2008-12-12 ? 21:59:31

Rondell by night



Hittade en till rondell bild som jag tog när jag köpte stativet. Tycker den blev rätt cool :)
2008-12-12 ? 19:35:49

Pust och stön





Två bilder till från tidigare idag :)

Pust och stön ja! Har diskat och städat lite. Nu fattas bara dammsuga, men jag får se om jag tar det snart eller imorrn..
Senare ska jag nog ut och fota huset med alla lampor igen. För nu är det ju massa snö ute så det blir nog ennu finare :)
2008-12-12 ? 16:20:11

Mer bilder.

 



Myys.. När jag tittar ut får jag sån lust att gå ut och leka i snön. Åka pulka, ha snöbollskrig osv.. Var riktigt längesen. :P
2008-12-12 ? 15:22:40

En massa snö!



Såhär mycket snö har vi just nu, hur mysigt? Och det bara fortsätter att snöa! :) Hoppas det håller i sig.
Vädret var perfekt för en fotorunda, inte alls kallt. Enda var väl att det snöade, inte så bra för kameran kanske.
2008-12-10 ? 23:10:38

Christmas



Tänd ett ljus och låt det brinna. Lala.
2008-12-10 ? 22:03:04

Lite julkänslor får man väl?



Så vackert det är! Men vilket jäkla jobb det måste vara att få upp allt. Men det är nog värt det efteråt, för så fint det blir. Man kan stå där och titta hur länge som helst.. Det enda som fattas är en massa snö :)
2008-12-07 ? 13:35:33

Snart 5 månader.



Snart har du vart bortsprungen i 5 månader! Och jag saknar dig nåt enormt. Finns du fortfarande kvar där ute nånstans?
Jag hoppas det, och jag hoppas att du kommer hem. Mitt hopp finns fortfarande, och jag vill inte tänka nåt annat. Jag vill bara att du ska ha det bra och få komma hem till värmen där du får både kärlek och mat, och inte vara ute där helt själv i kylan och vara rädd. Det gör så ont i mig att veta att du kanske är där ute ensam, rädd, hungrig och frusen :( Snälla kom hem! I miss u. ♥
2008-12-04 ? 15:48:33

Tre till snöbilder.




Åh vad jag njuter nu när vi har snö, det är verkligen supermysigt!

Jag sitter och funderar lite, jag har så dåligt med utrymme på min dator, och det är så tråkigt - då jag inte vill ta bort nånting, så vad ska man göra. Jag måste ju ha plats med bilder, och det är ju inget man vill ta bort, inte musik heller men hmm.. Får nog ta och flytta över bilderna till min stationära dator istället.
Anyways, jag funderar på om jag ska ta mig ett varmt bad, sen lägga mig i soffan med en god kopp te, känner mig inte så bra idag, illamående o sånt.. Så kanske lite vila gör det bättre :)

2008-12-04 ? 08:01:57

Godmorgon Vinterland



Yaaay, snön har kommit tillbaka hit och förhoppningsvis är den här för att stanna! Huur mysigt ? :)
2008-12-03 ? 14:05:05

Promenix





Har precis vart ute på en skööön promenad med darling. Lugnt och skönt och fåglarna kvittrar, mys :) Kallt som fifan om örona bara, jag borde skaffa mig en mössa!

Nu ska jag fortsätta kolla på OC, har laddat ner hela säsong 1 så det blir ett OC maraton :P
2008-12-01 ? 23:41:35

I like to movit movit.



(Bild google)

Har inte uppdaterat så mycket, men det beror på att jag inte vart ute och fotat på några dagar och har inte haft nån lust heller, för vädret har vart grått och tråkigt. Så inte så mycket att göra åt.. Men förhoppningsvis kanske det blir lite bättre så man kan ge sig ut på en runda snart..

Har precis laddat ner filmen Madagascar 2, som jag funderar på att kolla på inatt. Jag älskar 1an, den är så rolig och dem är så sköna haha. Så jag hoppas att 2an är rolig också.. Nån som sätt den?