2009-04-30 ? 22:48:45

Sol - vatten







Några av bilderna jag tog idag! Mer kommer imorgon eller nåt.. Sitter här hur uttråkad som helst och vill hitta på nåt kul, men alla är så jäkla tråkiga, baaaahh... Ne här går inte sitta och ruttna så ska se om man får tag i nån som vill hitta på något..

Edit: Ska träffa Meddi för en massa snack och roligheter. Det var inte igår vi såg precis! Kul :)
2009-04-30 ? 20:55:17

Fotorunda



Har vart ute och fotat i 2 timmar nu, riktigt skönt och super skönt väder! Försökte mig på att fota humlor, men det gick ju inte så bra! Denna bilden var inget vidare men det var den som blev bäst. Får ta och försöka nån annan gång.. Nu blir det pizza, så efter jag har ätit kommer det upp fler bilder :)
2009-04-27 ? 17:55:09

Dagen








Var inne som sagt i stan på möte, efter det åkte vi upp till stallet och klappade hästar och fotade lite. Åkte även förbi mamma och bror när vi endå var i närheten, sedan åkte vi hem och köpte mat från pizzerian, mums..
Dagen har gått sjukt fort, och det har vart riktigt varmt och skönt idag.. Har typ svettats hela dagen :P Men hellre värme en kyla ju! Nu ska jag snart gå lägga mig för jag har vart uppe hela natten.. Så hoppas jag lyckas sova till 4-5 iallafall.. Natti
2009-04-27 ? 09:02:49

Morgonpromenad















Har vart ute på en superskön morgonpromenad! Fotade dessa bilder ovan också :)
Rätt molningt ute, men solen kikar fram lite då och då, dock är det varmt som sjutton höll på att avlida med min jacka :P Aja man ska ju inte klaga.. Nu ska jag äta frukost, senare är det möte på stan, tänkte ta med mig kameran ifall jag åker och fotar nånstans sen om jag orkar..
2009-04-27 ? 06:39:36

Blommor








Det känns att våren är här nu : Det är varmare ute, ljust längre, gräset börjar bli grönare, det blommar överallt, grillarna tänds, fåglarna kvittrar, folk klär av sig vinterkläderna, man blir anmält glad! :) Är det inte underbart? Joo såklart att det är.
2009-04-26 ? 16:19:53

Söndag



Ennu en tråkig söndag, ogillar söndagar! Fast iofs är det kanske bra endå, så man får lite saker gjorda, så som tvättning osv. Så man kanske skulle pasa på :) Idag är det ingen sol här, tråkigt, dock visar termometern 22 grader så varmt kanske det är endå. Så får nog bli en skön promenad senare!
2009-04-25 ? 22:13:11

Körsbärsträd.



Blev sugen på att fota körsbärsträd idag, så åkte ut och letade och hittade ett fint :)
Två bilder fick även vara med i headern, dock ska jag göra om för dem ser helt utdragna ut, men orkar inte nu. Är helt slut efter kebabrullen ;P Blir nog att glo på någon film nu. Ha en trevlig kväll!
2009-04-20 ? 00:37:15

Tiden står still..



...känns så just nu iallafall..
Näe, som sagt så är jag lite seg med uppdateringen och det kommer vara så tills jag hittar "tillbaka" igen eller vad man ska säga. Just nu är jag förkyld och jävlig, nyser som bara den, urk..
Humöret går upp och ner också, vettifan vad det är med mig, men min lust är borta typ.. Men alla har väl sånna dagar ibland.. Sitter iallafall och pratar med min älskade Elin på msn som får mig på lite bättre humör. Så nu längtar jag till sommaren då du kommer hit, fan vad vi ska ha kul då, det har vi ju alltid :)

Dagens låt: I Want Out
2009-04-15 ? 16:48:34

Flowers






Gud vad jag har blivit dålig på att uppdatera. Men efter denna helgen har det tat några dagar för att återhämta sig igen, haha.. Men vilken kul och minnesvärd helg det har vart! I fredags träffade jag som sagt Jenny, och på lördagen var vi bortbjudna och det var partyyy.. Hur kul som helst!
Så under dessa dagar har jag inte orkat ens tänka på bloggen, men så blir det ibland. Men kommer säkert vara rätt segt med uppdateringar i veckan också, men det märker vi.. Kanske tar en lång fotorunda imorgon om min hals känns bättre. För imorse när jag vaknade kändes det som nån rivit i min hals med rivjärn, inte skönt! Men nu känns det lite bättre, så hoppas det försvinner..

Håller på att tvättar nu, efter det kanske jag åker upp en sväng till brorsan och umgås lite :) Ha en bra dag!
2009-04-15 ? 16:43:12

Jenny




Min going Jenny var i hemstaden och hälsade på i helgen, och självklart så träffades vi en sväng i fredags. Fotade henne en massa :D Efter det åkte vi ner till stan tog ett glas och satt och tjötade en massa. Var så kul att träffas, det var ju ett bra tag sen sist. Men till sommaren hoppas jag att vi kommer ses massor, och hitta på massa skoj! :) Miss u!
2009-04-10 ? 16:12:04

GladPåsk!






Vill bara önska alla en riktigt gladpåsk :]
2009-04-09 ? 19:40:10

Promenad + Bilder












Det blev en promenad längs vätterstranden trots allt, och tur var väl det, för riktigt skönt väder :)
Skönt att få komma ut och röra lite på sig, händer ju inte allt för ofta att man tar promenader sådär :P
Förövrigt blev jag riktigt nöjd med den första bilden, den ser härlig ut!
2009-04-09 ? 15:46:36

Videung







Den här veckan har vart riktigt knepig.. Har kännts som vi vart en dag före.. Alltså så känns det som det är fredag idag, men icke.. Aye, skumt iallafall :P
Solen lyser idag och det är rätt skönt väder. Kanske skulle man ta sig en till fotorunda idag, eller en långpromenad iallafall :)
2009-04-09 ? 00:18:03

Bildbomb - djur.
















Jag åkte upp till stadsparken tidigare idag istället, blev så uttråkad, så det blev en del foton iallafall :)

Nu har vi precis käkat donken mat, det satt fint må jag säga. Riktigt längesen jag åt där.. Nu snart tror jag att det blir sängen, jag är så mätt så jag rullar fram och trött på det ;P
2009-04-08 ? 22:00:39

Förlust..........

Fan fan FAN! Hv71 förlorade :(
2009-04-08 ? 17:28:12

Segt med uppdateringar



I know i know.. Men så är det när man inte har några foton att uppdatera med!
Jag tänkte faktiskt åka till stadsparken och fota idag, men vädret är ju tråkigt, och det regnar.. Vill inte att mina älskling ska bli blöt så den förstörs.. Så får hoppas det blir finare väder imorgon och att jag känner mig piggare.. Denhär veckan har jag kännt mig sjukt slö och inte haft ork till mkt alls, så hoppas det vänder till helgen iallafall!

Snart är det Hockey, och jag hoppas Hv71 spelar bra idag, annars blir det guld till FBK och det vill vi ju inte! :P
2009-04-07 ? 21:34:29

Starbucks öppnar i Jönköping?


"Ska Starbucks som inte finns i Sverige än öppna på Östra Storgatan i Jönköping? Den frågan ställer sig kanske många som passerar förbi Air Calls gamla lokaler bredvid Mc Donald´s. Men fastighetsägaren känner inte till att kaffekedjan fått hyra någon lokal. "

Det är om man ska tro vad som står på Jnytt´s hemsida iallafall.. Men men vet, som det står på hemsidan kanske det bara är ett gamalt aprilskämt?
Hoppas inte det iallafall, hade ju vart kul om det öppnades i Jönköping av alla städer :)
2009-04-07 ? 18:10:13

Skor


Söta Haidi ville se hur dessa skor såg ut på, och vad gör man inte för en av sina favoritbloggerskor :) Varsogod :)
2009-04-04 ? 18:47:10

Vår vår..




Nu måste ju verkligen våren vara här eller? Fy vad skönt väder det har vart i några dagar nu :)

Är hemkommen från a6 nu, gick där och kikade lite, hittade en svart fin klänning som man kan använda både till vardag och fest! Men nu snart ska jag gå lägga mig i solariumet och njuta en stund och få lite mer färg :)

Förövrigt så är jag helt kär i bilen ovanför här, den är helt lovely och jag vill ha den! Måste alltid titta lite extra på den när vi kör förbi, höhö.. Lite fix på den och den hade vart perfekt.. :P
2009-04-03 ? 01:06:12

Utsikten



Åkte upp till ustikten ikväll och fotade lite, grymt vackert på kvällarna! :)
2009-04-01 ? 15:10:07

Blommor.









Blå himmel, sol och varmt ute, kan inte bli mkt bättre! :)