2009-12-31 ? 01:34:39

Nyårsafton.

Imorgon är det nyårsafton! Vi blir ett 10-tal vänner imorgon som firar in det nya året. Kommer nog att bli super kul. Ska ta med mig kameran tänkte jag, så det blir en massa bilder, och sen vill jag nog fota lite fyrverkerier också.

Hoppas alla får en bra nyårsafton, och en bra fortsättning..

2009-12-10 ? 00:34:00

Lussekatter

         

Har ägnat kvällen till att baka en massa lussekatter. Dom blev faktiskt godkända, nämligen första gången jag bakar sånna själv.. Okej dom blev inte så snygga, men det är inte det som räknas, det är ju bara ett plus, höhö..
Nu ska jag ta och svulla i mig ett par framför tvn.. nomnom

Chingeling.
2009-12-08 ? 02:34:03

Frost

          

          

          

           

Lite frostbilder från senast jag var ute och fotade..

Nu är man uppe på natten igen.. Börjar bli riktigt trött på min dygnsrytm! Vill somna i vettig tid, och likaså vakna i vettig tid också. Inte så värst kul att sova bort halva dagen.. Speciellt inte nu på vintern då det blir mörkt sjukt snabbt.. 

Har så ont i magen också, haft i över 1 vecka nu tror jag, får se om jag tar mig till vårdcentralen imorgon och kollar upp det..
Nej nu ska jag försöka sova..

Chingeling.
2009-12-03 ? 17:29:30

Herregud.

                   

Det här var det sötaste jag sett!!! Måste ses.
2009-12-03 ? 03:12:32

Funderingar

        

Bild härifrån..

Sitter uppe och funderar över allt möjligt. Inte så bra att vara uppe själv på nätterna då alla tankar flyger runt i huvudet.
Funderar även lite på hur jag ska göra med bloggen - vill ju inte ta bort den, men samtidigt känns det tråkigt när man uppdaterar ca 1 gång i månaden.

Sen en massa andra tankar, hade vart skönt att skriva av sig, men det är ju inte så kul att göra det i en offentlig blogg. Man vet ju aldrig vem som tittar in här. Och vill inte direkt dela med mig av det heller.. Kanske skulle lösenordskydda bloggen och bara skriva för mig själv istället..

Det känns som jag går och bär på en tung sten, skulle behöva lätta lite. Håller nog inne för mycket inom mig. Men å andra sidan känner jag inte att jag vill prata med nån om det heller. Jobbig sits.
Äsch, jag bara svammlar. Ska nog sluta skriva innan jag skriver saker jag ångrar..

Föresten försöker jag att sluta röka, det går väl sådär.. Har ju dragit ner mer på rökningen iallafall, så lite framsteg är det iallafall. Men skulle vilja dra ner ennu mer. När jag tänker efter hur det känns att vara rökfri så känns det sjukt konstigt då jag rökt så länge, så det känns som en del av mitt liv om man säger så. Det kommer vara jobbigast utan dom "speciella" ciggen som man tar när det känns jobbigt osv.. Men det är bara bita ihop. Jag klarar mig utan den skiten..

Chingeling.

2009-12-01 ? 23:34:20

Vill ha!!Här är resultatet av min kusins hund Kiara som har fått valpar. Hur söta är dom inte??
Pappan till valparna ägs av våran granne som bor en trappa upp så jag och Dani gosade en hel del med de 8 små valparna igår.. Och jag dog lite, vill verkligen ha en liten sötgris! Åhhhh..