2009-01-29 ? 08:36:05

Torsdag


En enda bild blev det från igår, det var för jäkla kallt och jag skakade som ett asplöv, haha

Godmorgon! Jag känner mig så duktig, för jag har gått upp tidigt i många dagar i sträck nu, och även lagt mig tidigt! Skönt att inte vara nattmänniska dag in och dag ut, men det kommer väl tillbaka snart igen, så jag får passa på att njuta av dagen istället
Idag blir det någ en städ dag för här är det verkligen katastrof! Ska börja skrubba i ugnen och på toan så slipper man sånt sen, och det är ju skönt att få mindre att göra när det börjar närma sig flytten  
Ha en trevlig dag allihopa!
2009-01-28 ? 08:49:20

Onsdag

Gooodmorning!

Då var det Onsdag och ennu mindre dar kvar tills vi flyttar! Vet dock inte en om det blir den 6e eller 14e, känns ju lite tråkigt att flytta på alla hjärtans dag.
Idag är det tvätt dag iallafall, och det kommer väl ta hela dagen då det är sista gången vi tvättar innan flytt, och det är väldigt mycket tvätt. Funderar på om jag ska ta en fotorunda innan tvätten, börjar ju inte förens 14.00. Behöver mer bilder att uppdatera med, har inget nytt just nu att visa så.

Aye ha en bra dag, kanske kommer upp bilder sen
2009-01-23 ? 10:09:34

Todilodi.


Hejsan hoppsan. Har inga nya bilder att uppdatera bloggen med, för jag har inte vart ute på någon fotorunda ennu. Och jag vet inte om det blir nåt innan flytten. Får se helt enkelt, så ja det lär bli rätt gles uppdatering innan, men sen när vi har flyttat och kommit igång då jäklar ska jag fota! Finns så fina ställen i Jönköping också, speciellt på kvällarna. Då ska jag ut och ta en massa foton över stan! :) Annars då - håller på att packa lite lugnt, tråkigt som bara den men det måste ju göras. Ska bli så skönt att bara komma härifrån, men som vanligt när man ser fram emot något så går ju dagarna sjukt sakta!
Har dragit en vinnare till designen också som jag har kontaktat via hennes blogg, kommer mer design tävlingar framöver. Hoppas alla får en trevlig helg.
2009-01-21 ? 18:02:49

Designutlottning


Tänkte ha en liten designutlottning, så vill du ha denna designen? Skriv en kommentar så drar jag någon! :)

Avslutad.
2009-01-20 ? 21:12:15

Shining


Mysig himmel en morgon!

Nej nu har jag tänkt att knyta mig, ska gå lägga mig och se ifall det går nåt på tv sen ska jag sova tänkte jag. Gick upp kl 5 imorse så jag är rätt så trött, sen har jag ätit med och då blir man ju riktigt trött och seg :)
Det blev inte mkt packat idag heller, bara en kartong, men imorgon ska jag börja packa kläder och ennu mer porslin.
Det jag ser minst fram emot med flytten är att städa hela lägenheten sen, uhhh. Nån som vill städa? ;) Natti natti!
2009-01-20 ? 11:58:46

Mera bilder!







Slänger upp lite mer bilder som jag missat :) Todiloo !
2009-01-20 ? 11:54:18

Play it hard

Denna morgonen har jag ägnat tiden till att spela, och jag kan inte sluta haha. Men visst är det kul med sällskapsspel då och då, och bra tidsfördriv om inte annat. Så har ni tråkigt kan ni ju alltid gå in på blip.se och spela lite, finns ju en jäkla massa spel att välja mellan ! :)
Förövrigt klippte jag lugg för några dagar sen och jag ångrar mig något enormt, den bara står att alla håll och jag får inte till den! Blir så arg. Min plattång gick ju iofs sönder lite halvt så den är inte den lättaste att platta med, måste införskaffa mig en ny.


Här är en skum bild på hur det ser ut iallafall, haha vart är mina läppar? Aye jag bjuder på den.
Sitter och funderar på om jag ska börja packa lite, men det är så jobbigt och så mkt så jag vet inte vad jag ska börja någonstans. Eller jo jag ska börja i köket och med disken för då är det värsta över iallafall. Sen kan man ju gå igenom en del också och se vad som ska slängas så man blir av med en massa skit. Men först ska jag få mig nåt i magen! Kurr kurr.
2009-01-20 ? 07:02:59

Moving out!


Godmorgon.
Yeah, vi fick den lägenheten som jag skrev om för ett tag sen! Igår skrevs det på kontrakt och vi fick nycklar, så snart är det flytt till JÖNKÖPING som gäller! Eller i huskvarna rättare sagt. Är så glad att äntligen få komma härifrån, perfekt nu innan våren också, jippi!!
Det enda tråkiga med lägenheten är att den är rätt liten (en 2a på 50kv) och det finns INGA garderober. Eller det finns en liten garderob som man kan gå in i typ, och det är det man får klara sig på. Annars var den helt okej :) Bor ju som sagt hellre där en här.
Så idag ska jag nog börja med packningen för vi flyttar väl i mitten på februari, så det känns lite stressigt men samtidigt kul :)
2009-01-19 ? 03:00:44

Sommar!!


Sitter och tittar på lite gammla bilder från i sommras! Här är 2 bilder från en av de varmaste dagarna. Puhh, men ack så skönt. Jag vill ha vår och sommar nu snart, är det inte underbart? Det är så mkt roligare och finns så mkt mer saker att göra tycker jag. Ser fram emot sommaren 2009 !
2009-01-19 ? 02:20:35

Ensam mitt i natten.


Sitter här vaken ensam och äter popcorn, dricker saft och leker lite i photoshop. Bilden ovan blev resultatet, haha.
Ser brännskadad ut, blev inte riktigt som jag tänkte mig, men lite cool iallafall.. :) Kan inte sova riktigt en så ska väl fortsätta pilla lite, kanske sätter mig och gör en ny design som kanske kan användas till senare bruk eller om man lottar ut den. Ska ta en fotorunda snart med, känner att det är dax, var ju några dagar sen, iofs har jag bilder kvar att visa sen förra fotorundan, men dem kommer också upp! Nån som har nåt bra tips på vad man kan göra dessa nattetider? :)
2009-01-16 ? 19:05:34

Lite bilder.







Jag har ingen inspiration till att skriva just nu, därför får det komma upp lite bilder istället, och förhoppningsvis blir det ändring på det snart :) Ikväll blir det lets dance iallafall. Ha en trevlig helg!
2009-01-13 ? 18:16:39

Ice ice baby





Fint med is :)

Måste tipsa om filmen Bolt! Helt underbar rolig animerad film, check it out :)
Igår sökte jag en massa lägenheter, så får se hur det går med det. Fick ett svar idag på en i huskvarna och han sa att jag skulle messa mitt nr om jag var intresserad, så skulle han ringa. Får hoppas det blir nåt med det, för vill verkligen flytta nu! Hade vart perfekt att flytta om 2-3 månader, lagom till våren :)
2009-01-12 ? 19:40:42

Klippa lugg ?



En bild från igår, det stället är helt underbart att fota. Speciellt när det är is :)

Sitter här och har beslutångest. Jag vill klippa lugg igen men kommer säkert att ångra mig direkt efter eller rätt snabbt, men å andra sidan så växer mitt hår så snabbt. Så hmm, aja jag får fundera en stund till :P

Dagen har det bara slappats har vart trött hela tiden, så inte orkat göra nåt, nu när det är kväll piggnar jag självklart till, så undra när man kommer sommna ikväll/natt sen :/

2009-01-11 ? 17:44:57

Herrgård.





Hörles herrgård som ser lite kusligt ut. :) Mer bilder kommer imorgon, nu ska jag slappa resten av kvällen!
2009-01-11 ? 11:40:35

Bild



Älskar den här bilden! Om man får säga det själv :P Tycker den ser mysig ut på nåt sätt, samt lite vårig.
2009-01-11 ? 10:47:04

Fotorunda !



Har precis kommit in från en kall fotorunda. Har tagit över 100 bilder! Så en del bra borde det ju ha blivit..
Dock blev det mest is bilder, för gick till mitt favoritställe och det var en massa is där, och sen blev det för kallt för att gå runt mer. Men ska kika igenom bilder, så mer kommer det sen :)
2009-01-11 ? 01:36:24

Godekväller



Mamma hade väldigt fina flaskor hemma :)

Har vart lite dålig uppdatering i bloggen, men jag har inte vart ute och fotat för att det har vart så trist väder och vad är en fotoblogg utan foton? :) Anyways imorrn ska jag ut tidigt och ta en lång fotorunda om det inte är allt för kallt och regnar då såklart, men det får vi hoppas att det inte gör! Ska se om jag kan hitta lite nya ställen också, känns som jag vart på det mesta här i närheten. Natti natti.
2009-01-07 ? 21:20:59

Äntligen icke-rökare!



Den här boken har vi fått låna av darling syster, den fick henne att sluta röka! Ja det är det som är meningen med boken. Att man ska inse vad rökning osv innebär igentligen. Jag har läst halva nu ungefär, så när jag har läst ut den ska jag berätta hur det gick. Innan jag började läsa den tänkte jag - njaa att en bok ska få mig att sluta röka låter lite för bra för att vara sant. Men å andra sidan förlorar man ju inget på att läsa den heller.

Jag känner att det verkligen är dax för mig att försöka sluta nu - jag menar jag har rökt i tolv år, TOLV jävla år! Det är sjukt, det är halva mitt liv! Jag vill inte en veta hur mkt pengar det är.
Aja som sagt, jag återkommer när jag läst ut boken om någon dag :)
2009-01-05 ? 23:35:59

Aurore



En bild från i början på hösten.

Kvällen börjar gå mot sitt slut, och jag börjar bli rätt trött så ska se på en film jag drog ner innan, "Aurore" heter den.
Handling : En elvaårig flicka som misshandlas under en längre period av sin stymor och slutligen avlider. Utspelas i Kanada i början av 1900-talet. Baserad på en verklig händelse. Okej inte så värst mycket info om den, men jag kollade på trailern och den verkar vara bra men hemsk och väldigt sorlig. Återstår att se :)
Natti natti.
2009-01-05 ? 19:48:08

Water







Vatten är alltid kul att fota, och fint att titta på :)
2009-01-04 ? 22:46:36

-15!!



Ett fruset halsband :)

Uhh, checkade termopetern nyss, och den visade -15!! Shit, det är ju sjukt kallt. Jag är så jäkla frusen av mig så det är ingenting jag klarar vara ute i, hah.. Synd för jag var lite sugen på att gå ut och ta en kvällspromenad, men det blir det inget med sålänge det är så kallt. Undra om inte det har vart den kallaste kvällen denna vintern här.. Burr burr!
2009-01-04 ? 14:09:56

Söndag



Det känns verkligen inte som söndag idag, snarare tisdag eller onsdag. Blir helt knasigt när nyårsafton var på en vardag, jaja :P Igår var jag som sagt och red, och det var underbart! Var så skönt att komma till ett stall och se hästar och känna den härliga stall lukten, jag bara älskar det. Vi kunde dock inte rida så länge, för det var halt och guppigt ute i hagen. Men som sagt, det kändes underbart att få rida igen! :) Kameran åkte med, men inte en enda bild blev det, tänkte inte alls på det. Så får bli en annan gång om man följer med ut dit igen.

Idag lyser solen för fullt, så jag funderar på om jag kanske ska passa på att gå ut och fota lite, iofs är det säkert riktigt kallt, och jag känner mig fortfarande riktigt frusen sen igår :P
2009-01-03 ? 09:21:40

Moorning.



Har precis vart ute på en skön lite kylig morgonpromenad, såg att det var en massa frost ute, och jag var ju bara tvungen att gå ut med kameran :) Helt tyst, lugnt och skönt och det kändes som jag var den enda som var vaken. Underbart!
Idag ska jag som sagt kanske med grannen för ridning, dock har jag inte sovit ett smack så frågan är om jag är så pigg sen när hon ska iväg. Men ska försöka sysselsätta mig med något, för jag vill verkligen rida! Har tjata några ggr om det så nu när jag får chansen ska jag banne mig ta den. Iofs finns det säkert fler chanser men endå :)

Mer bilder kommer senare, ska nog ta med mig kameran till stallet och fota lite hästar. Later.
2009-01-03 ? 02:40:38

Orm.



Ikväll bjöd vi över grannarna för film kväll, vi såg see no evil (?) tror den hette så, har sätt den innan, men den är helt okej.
Sen var vi över hos dem en sväng och kollade, och då hade de denna läskiga sak, burr.. Ormar är fina att kolla på men så läskiga! Men den här var faktiskt bara söt :P

Hon har egna hästar också, så jag frågade om jag inte får följa med och rida nångång och det fick jag, så om jag är vaken imorgon när hon ska dit, så får jag följa med och rida, Hoppla!! Det ser jag fram imot, har inte ridit på en massa år så nervöst kommer det att bli.. Men väldigt kul! Så får man hoppas att det inte är för kallt då vi rider ute.. :)
2009-01-02 ? 20:28:21

Nu är det över.



Nu är allt med Jul och Nyår över vilket jag tycker är hur skönt som helst! För att nu börjar vi gå mot ljusare tider och våren är närmare. Okej inte så nära, men det är skönt att det blir ljusare och ljusare :)

Jag längtar som bara den till våren, är så underbart när det är varmt på dagarna sen blir det lite kyligare framot kvällen, och det blir inte mörkt förens 19 tiden ungefär, lovely :)
Hoppas att vintern går snabbt nu bara!
2009-01-01 ? 17:30:30

Tvåtusennio







Resultat från igår, inte det lättaste att fota. Allt gick så snabbt och det var svårt att hänga med. Men bilderna blev ju inte jätte dåliga iallafall :P

2009 nu då, nu kör vi :)