2009-05-26 ? 00:31:48

Sommar




Hej och hå sommar! Nu måste den väl vara här, för nu börjar det bli riktigt varmt. Åkte ner till vättern innan och satt en stund och njöt av solen och tittade på folk. Fick en liten chock när jag såg folk bada dock, riktigt så varmt kan det väl inte vara i vattnet en, speciellt inte i vättern, men men :P Hoppas det blir gött väder imorgon också, så kanske man hinner sola lite - börjar bli riktigt blek!
Annars har det inte hänt ett smack typ, har ju den jäkla tandvärken fortfarande, men äter penecilin nu så bättre borde det ju bli snart. Aja nu ska jag sova, vill inte sova bort hela dagen imorgon, men först blir det nåt avsnitt med desperata hemmafruar.
2009-05-23 ? 15:52:33

Sol



Nu har man vart hos tandis, gick rätt bra men ont som fan! Det var iallafall en visdomstand och en liten infektion men har fått penicillin nu så snart försvinner det!
Idag är det strålande sol och rätt varmt så funderar på att gå ut och fota om jag inte får allt för ont, hungrig som bara den dock, och får helst inte äta på 2 timmar eftersom penicillinen värker sämre eller vad det var.. Men tjjaa mycket möjligt att jag får ut en sväng sen iallafall, behöver fylla på med nya foton :) Ha en trevlig lördag!
2009-05-23 ? 10:32:09

Aj, tandvärk!



Fick sån extrem tandvärk igår så jag höll på att dö kändes det som, och idag är det inte mycket bättre! Ska snart ringa tandläkaren och se ifall det finns någon akut tid, för såhär kan jag inte ha det, och alvedonen hjälper inte så mycket heller! Uhhh, hoppas jag får penicillin iallafall (om det nu är någon infektion) Har sån jäkla tandläkarskräck så jag hoppas inte jag behöver opereras längre fram :/
2009-05-21 ? 17:20:56

Grillat!












Årets första grillning, det satt inte helt fel det. Nam nam :)
2009-05-19 ? 14:12:36

HejHopp



Åhh vad dålig jag är på att uppdatera! Men det kan bli så när man inte har så mycket lust till det. Har inte vart ute och fotat på ett tag heller, men det blir det ändring på! 

Idag har jag iallafall vart uppe hos mamma och bror och umgåts lite - har vart uppe hela natten så åkte dit så jag syssälsatte mig med något så jag kan hålla mig vaken tills ikväll :P
Fick även brev från aftonbladet idag (de publicerade min bild på hemsidan) så jag får 710kr för det, lite extra pengar är ju aldrig fel, trodde nämligen inte att jag skulle få nåt :)

Aye nu ska jag piggna till lite, ska ner till apoteket straxt, sen vet jag inte vad jag ska göra, ska iallafall försöka hålla mig vaken till 18-19 ikväll..
2009-05-15 ? 18:48:42

Vart är värmen?



Buhu, vart är solen och värmen? Det ska ju vara varmt nu tycker man, men det är kaaaallt..
Är så trött och seg idag, har nog sovit lite för länge dessa 2 dagarna, men ska eventuellt upp till mamma och bror och hälsa på en sväng, något annat orkar jag inte göra idag :) Ha en trevlig helg allesamans!
2009-05-14 ? 23:35:58

Filmtips - The Uninvited



Handling : "Anna hamnar på ett mentalsjukhus i tio månader, när hennes läkare säger att hon får komma ut blir hon överlycklig, äntligen ska hon få träffa sin pappa och syster igen.
Men pappa har en ny flickvän, moderns sköterska, och det är något som inte är riktigt rätt med henne, Anna och hennes syster påbörjar en jakt efter den mörka sanningen"

Väldigt bra handling i filmen,  plus att det är ett oväntat slut vilket jag gillar så man vet inte hur den ska sluta :)
Så är ni filmsugna kolla på den här! Den får 7/10 i betyg av mig.
2009-05-11 ? 02:15:12

Helgen slut.



I lördags hände typ inget, åt ju pizza som jag sa, efter det blev jag sjukt illamående så jag kände inte för att göra nåt, men vi kollade på robinson och senare på film. Idag har inte heller hänt något, sov bra länge, men det är ju söndag då får man slappa heeela dagen om man vill ;)
I veckan har jag inga direkta planer utan tar det som det kommer. Hoppas på fint väder så man kan hitta på nåt kul, kanske grilla för första gången i år? Det hade vart mysigt :) Nu blir det nog en film, sen ska jag sooova.. Natti.
2009-05-11 ? 00:52:52

Heaven




Oh - thinkin' about all our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free

Lovely

2009-05-09 ? 19:06:28

Lördag :)



Gud så skönt det är med helg. Inte för att jag gjort så mkt, men endå ^^. Snart kommer min darling hem och åhh vad han ska få pussar! Har saknat honom, och det har kännts ensamt att sova själv dessa två nätter :P Får se vad vi hittar på sen, jag ska iallafall försöka få i mig en pizza för har inte ätit på hela dagen! Har nämligen tandvärk som fan så gör så ont, men jag hungrar ihjäl mig så får tvinga i mig.
2009-05-08 ? 00:03:27

Mer Wilma





Haha så söt min på första bilden, sötaste ungen! ♥  Är så skönt att veta att du är frisk nu och att det inte var något allvarligt. Så orolig man har vart, men nu är du bra igen lilla busfia. Ska åka upp och busa med henne snart, och fota ennu mer, man kan ju inte få nog av hennes söta face :)
2009-05-07 ? 23:47:14

Tråk torsdag



Vilken tråkig och händelserik torsdag, eller inte. Jag har typ, vaknat, suttit vid datorn, ätit, datorn, ätit, tvn, ätit, datorn, ätit. Ja så har min dag sett ut ungefär.. Usch riktigt tråkigt! Och mitt humör är helt keff, vet inte vad det är med mig. Sen att man ska få sova själv inatt gör inte saken bättre. Inte ofta man sover utan darling så riktigt ensamt blir det, men imorgon kanske vi får sova ihop, annars på lördag ♥
Funderar på att gå ut och ta en promenad innan jag går och lägger mig, känner mig helt flötig av all mat, haha ;P Sen blir det kanske en film också..
2009-05-07 ? 19:34:25

Cd skiva





Hade lite tråkigt och fotade en cd skiva, tycker den första bilden blev rätt bra med härliga färger :) (oredigerade)
2009-05-07 ? 19:17:45

..



En video som verkligen berör, blev tårögd av att titta på den. Var rädda om er där ute!
2009-05-07 ? 15:24:29

I dont know











Lite bilder jag tog igår. Det får räcka med bilder, har inget roligt att uppdatera om endå, då mina dagar inte vart bra det senaste.. Men det blir väl bättre snart..
2009-05-03 ? 22:34:45

Blommor ♥









2009-05-02 ? 21:58:12

En stund i parken.











Vi bestämde oss för att åka ner till parken för att njuta av kvällssolen, köpte med oss cider, chips och burn från ica, mumma :) Blev inte så långvarigt då det började bli lite kallt och mörkt, och alla jäkla mygg! Men det var mysigt så länge det varade :) Ska laga lite mat nu tänkte jag, sen blir det nog en film eller något.. Chingeling
2009-05-02 ? 01:29:23

time for sleep






Några härliga vårbilder från fotograferingen i veckan! Nu ska jag snart hoppa i säng, vi ska se den nya fast and the furios, efter det blir det att sova, vill inte sova bort hela dagen om det blir fint väder imorgon.. Natti natti..
2009-05-02 ? 01:12:08

En lista



Jag har tråkigt :)

Vad heter du: Martina
Var bor du: Huskvarna
Trivs du där: Jag trivs jättebra
Brukar du läsa horoskop: Inte ofta, men i tidningar osv..
Har du körkort: Nej, men borde skaffa snart kanske :)
Favoritdjur: Katt, gillar hundar också.
Festar du mycket: Ofta är väl att ta i, men det händer.
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit och cider.
Brukar du bli för full: Nja, nej det tycker jag inte.
Antal kuddar i sängen: 4 stycken.
Äger du ett busskort: Inte just nu.
Vad åt du till frukost: Blev ingen frukost idag, kan sällan äta frukost.
Har du haft sex idag: Inte för att nån har med det att göra, men nej :P
Nästa mål i ditt liv: Har inga mål, tar det som det kommer.
Hur svarar du i mobilen: "hallå" eller hej om det är en kompis..
Antal timmar sömn inatt: 10 tror jag.
Sov du ensam: Nej med min habbibi ;P
Din hobby: Fotografera!
Vad är det för veckodag?: Its friday baby, eller ja nu är det ju lördag.
Vad åt du senast: Köttbullemackor, mums...
Vem fick du sms av senast: Jenny som ville ha hjälp med kameran.
Vem ringde dig senast: Brorsan.
Godaste ölen du druckit: Jag gillar inte öl längre,men förut var det spendrups i flaska.
Vilka hårfärger har du haft: En jäkla massa - Blont, brunt, svart, rött, lila/svart, osv osv..
Vad såg du senast på TV: Jerry springer
Vad läser du för bok just nu: Ingen, eller jo, men var ett tag sen jag läste den så minns inte vad den heter.
Längd: 173 lång
Skostorlek: 39
Hårfärg: Brunett
Är du kär i någon: Jajjamen
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, verkligen inte.. Kanske i en annan lägenhet men jag trivs endå!
Dricker du: Allt som är gott.
Vilken parfym använder du: Heidi klum m.m
Vilka skor använder du: Högklackat, tygskor, ballerina, gympaskor.. Olika, men beror på vad man ska göra.
Dagens klädsel: Just nu - mjukisbyxor och linne.
Spike eller Angel: Spike? va? okej säger väl angel då.

2009-05-01 ? 20:10:50

Hemmagjorda köttbullar

Jag och darling har precis gjort en massa köttbullar och dem blev smaskens! Sitter nu och mumsar i mig köttbullemacka =)
Har vart en jätte mysig dag idag ♥
Darlingen är iväg på bio nu, skulle också gått igentligen men känner mig inte så bra så jag stannar hemma istället. Får se vad jag hittar på, men antagligen blir det att slappa i soffan till nån film. Kommer nog upp fler bilder senare..

Chingeling.

2009-05-01 ? 15:09:00

Motljus



Tycker bilden blev rätt fin, inte så lätt att fota motljus :P