2010-02-25 ? 19:32:40

Nice vyEn bild jag tog förra året.
Är jätte nöjd med den, den känns så levande!

Måste erkänna att det känns mycket roligare att blogga nu när jag har fått upp en ny design, som jag verkligen känner mig nöjd med. Hoppas det håller i sig bara, hehe.
2010-02-25 ? 16:42:20

Blir så trött på sjukvården!!

Är så förbannad. Hur länge ska man behöva vänta med att få hjälp?
Ringde till vårdcentralen nyss, och det var samma svar idag, min läkare hade ingen tid förens i slutet på mars - början på april. Även om jag sa att jag hade sån smärta i magen så tyckte hon att jag skulle vänta just för att min läkare har kollat mig innan och hon vet mer. Men vadå det finns ju något som heter journal?

Första läkaren jag träffade kände bara lite på magen och antog att jag var laktosintolerant, men det visste jag direkt att jag inte var, då det inte alls stämde in. Min andra tror att det är magkatarr, men det är det förmodligen inte heller då medicinen inte hjäler för 5 öre.

Igår ringde jag till akuten, och då fick jag prata med en otrevlig jäkel, som bara sa ne men det är ingen ide du kommer hit, för du kommer få sitta här hela natten och de enda dom kommer att säga är att du får vända dig till din vårdcentral dagen efter.

Börjar bli så trött på detta. Och humöret är ju inte direkt på topp när man har så ont, så man blir riktig känslig och lätt irriterad!

Har iallafall en telefontid med min läkare nästa vecka, så får se om jag får nån jävla medicin, eller en snabbare tid.
2010-02-25 ? 15:43:06

Summer feelings


Härliga sommarbilder från deviantart. Kan sitta där länge för att kolla på alla underbara bilder som finns där. Man får en hel del inspiration. 
2010-02-25 ? 01:44:31

Placebo

                      

Skön låt som jag har fastnat för.
Nu ska jag försöka sova, eller mysa med min älskling om inte annat. Natti natti
2010-02-24 ? 23:08:00

CastleTog en härlig promenad idag. Solen lyste och tempraturen var precis lagom.

Längesen jag uppdaterade nu. Men jag har haft problem med magen i ca 2 månader. Så jäkla jobbigt. Nu de senaste dagarna har jag knappt nån ork, jag är trött och har ont hela tiden.

Var hos läkaren för ett par veckor sen och tog prover, och hon gissade på att det var magkatarr, och sen var det nån blödning eller nåt, förstod inte riktigt vad hon menade. Men fick medicin utskrivet men det hjälper fan inte! Känns som att det bara har blivit värre.
Ringde vårdcentralen här om dagen, men de hade ingen tid förens den 23e mars, hur sjukt? Har inte bokat en, men får ta och ringa och boka en ny tid imorgon, kanske har dom fått nåt återbud.

Har förövrigt suttit och pillat med designen ett bra tag nu, men nu är den äntligen klar, och jag blev nöjd!

Chingeling..

2010-02-12 ? 00:04:07

Drömmer mig bort

Gud vad jag önskar att jag var rik så jag skulle kunna köpa mig denna fina lägenheten! åhh jag blev helt kär i den..
2010-02-03 ? 12:06:00

Hemskt.

Usch, igår var en riktigt hemsk dag.. Känns overkligt fortfarande dock. Vill aldrig mer uppleva det där igen, vill bara glömma.