2010-06-19 ? 16:45:36

Lite bloggning


Hellu. Var ett tag sen, så tänkte uppdatera lite.

Förövrigt så beställde jag inga av skorna nedanför. Men jag beställde dessa 2 paren istället:
          
Tycker dom är väldigt snygga, så jag hoppas jag blir nöjd. Att dom är sköna att gå i och lika snygga i verkligheten :)

Uhh snart är det midsommar, denna sommaren kommer säkert gå jätte snabbt. Måste ta vara på varenda fina dag nu ju.
Vi har inga direkta planer på midsommar så det känns rätt stressigt, dock har vi flera förslag på vad vi ska göra. Eller ja några iallafall. Antingen åker vi till Norrköping och hälsar på vänner och har det trevligt, eller så åker vi till Aneby. Men vi kan inte bestämma oss. Älsklingen var lite sugen på att bara han och jag skulle sticka iväg och hitta på nåt. Tex åka till Göteborg, ta in på hotell, och gå på liseberg. Väldigt sällan vi unnar oss nåt sånt, eller ja typ aldrig. Så det hade vart riktigt mysigt faktiskt. Men kanske inte så kul att göra på midsommar iofs. Aja vi får se vad som händer helt enkelt.

Åhh jag badade i vättern i veckan föresten! Doppade mig 3 ggr, rätt kallt men endå svalkande och skönt när man väl doppat sig. Kul var det.
Jag köpte en sån där uppblåsbar madrass som man kan ligga och flyta på i vattnet, så jag hoppas det blir fint väder snart så man kan använda den. Riktigt gött att ligga och sola på en sån i vattnet :)

Nej nu tvätt sen vila, ont i halsen och lite febrig.
Later.

2010-06-09 ? 23:37:28

nelly
Sitter och slösurfar på Nelly då jag är ute efter ett par nya fina heels. Men jag har beslutångest, jag har fastnat för alla dessa 6 par och kan inte bestämma mig vilket jag vill ha. Gaaah, hjälp mig?

Det är svårt, vill igentligen ha alla, men det tillåter inte plånboken. Men skorna på översta raden lockar nog mest, även dom sista, och dom 4e.. Haha vafan, se! jag kan inte bestämma mig. Får be älsklingen bestämma :P