2010-10-27 ? 16:43:58

Min nya tattoo.

  
   

Fjädern representerar mig, och de fem lite större fåglarna symboliserar 5 närstående personer som har gått bort och lämnat ett tomrum hos mig efter sig.

Gjorde den igår och jag är så jäkla nöjd. Skulle göra en annan tattoo innan denna igentligen men den får vänta då denna är mycket billigare, den andra kommer väl ta över 3 timmar. Längtar redan tills jag ska boka tid för den andra :)
2010-10-22 ? 22:22:00

Test


Blogg.se har gjort så man kan tidsinställa inlägg. Så kul :) Så jag bara provar och om det funkar.. Detta är skriver 21:51.
2010-10-20 ? 01:54:58

Tatuering


Jag har hittat min framtida tattoo. Tänker inte ladda upp bild på den. För den ska skissas upp på mitt sätt o så. Så jag visar den inte förens jag gjort den. Kan bli inom 1 månad, eller om flera månader. Den kommer kosta mellan 2500-4000 så jag måste spara! Jag vill göra nu, är så sugen!

Ska ha den på armen, tatuera över en tattoo jag har där, den är så jäkla ful och jag hatar den. Bläää, kan knappt titta på den. :(
Så snacka om att jag längtar. Synd det är så dyrt, men vill man vara fin så.. Dessutom slänger jag hellre ut de pengarna och få en bra och snygg tatuering. Tänker aldrig mer gå till en hemtatuerare, fattar inte vad jag tänkte med igentligen, det är ju endå nåt som sitter där för alltid. Aja man lär sig av sina misstag.

Tatueringen ska jag göra på en studio här i Huskvarna BBT. Jag vill helst att Rickard Bohman ska göra den då jag ska ha rätt mycket skuggning och han är riktigt grym på det.

Här kommer några bilder från hans facebook.
          

Bilder : Rickard Bohman BBT
2010-10-10 ? 01:53:27

Love

                                                         
                                                            Shontelle - Say hello to goodbye
   

Älskar denna låten och kan inte sluta att lyssna på den. Har lyssnat igenom hela albumet, och alla låtar är typ bra, hur ofta händer det lixom.. Den sparades direkt i favoriter i spotify. Lyssna själv.

Albumet heter Shontelle - No gravity.


Mår lite bättre nu, har haft jobbiga tankar, men tack vare min underbara pojkvän så känns det lite bättre och lite lättare. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte haft dig vid min sida. Du är BÄST! Du ska veta att jag uppskattar allt du gör för mig, det betyder så grymt mycket. Du är så snäll, rolig, generös och du gör verkligen allt för mig. Jag förstår inte hur jag kan ha haft sån tur och träffat en sån bra kille. Du är för bra för att vara sann. Och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går, våran kärlek blir bara starkare och starkare. Jag vill leva mid dig rästen av mitt liv. Kan inte ens drömma om någon bättre en dig. Bla bla bla, vilken smörja det blev, haha. Ne men det är sant och jag är såå kär. <3

2010-10-02 ? 22:46:18

Dark.


    
   
Bilder från förra lördagen. Bild 1 är utanför Anders och bild 2 är på Harrys.. Var en lyckad kväll, men ångrar lite att jag gick ut istället för att vara kvar på festen, för det var inte alls så roligt ute. Men men det var så längessen så skönt att träffa lite folk och komma ut lite.. Är så glad att jag pallade gå på festen så dåligt som man mår nu förtiden :)

Har färgat håret brunt nu också, mitt hår är nästan helt förstörd av alla blekningar, men guud vad jag saknar det ljusa :( Aja inget att göra åt, det var att välja på att bli mörkhårigt eller att få riktigt risigt och kanske tappa håret, inte så svårt val då..

Nu ska jag se klart på en hemsk men spännande film.