2010-09-23 ? 02:10:30

FÄÄÄST


          
Jag saknar sommaren. Jag ångrar när jag skrev att jag saknade hösten och vintern. Fyfan, ge mig sommar. Jag mår som bäst då. Jag pallar inte ett halvår fullt av kyla och mörker, inte just nu :(

Jag suger på att blogga, men de senaste veckan har jag haft förbannat ont i magen igen, äter medicin nu så är på bättringsvägen, hoppas hoppas det försvinner helt till helgen då det är fäääääst.. Måste få tillbaka orken också, den försvinner helt när jag får såhär ont i magen.
Verkar som att min älskling Jenny kommer ner snart också, ska bli skönt att träffa henne igen, saknar henne redan. Men nu mår hon inte så bra, så vill gärna finnas där för henne och att hon ska känna att hon har någon att prata med, älskar dig!

Aja sovdags nu, eller ska se en film innan och mysa med älsklingen, sen sova :)
  

2010-09-06 ? 21:17:43

:)


"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror
arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din alkohol
uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand . Din
favoritrappare har afrikansk påbrå, och han den där roliga på tv är
kurd. Visst skulle livet vara lite tråkigare utan invandrare?"

2010-09-05 ? 15:28:51

Graffiti nails.

                 
                    
Såg att dom hade fått in ett nytt nagellack när jag var på lindex häromdagen. Graffiti Nails heter det. Då målar man på med en valfri färg som underlack, sen målar man på med en till färg, och då blir det som en graffitimålning. Tycker det är coolt så ska nog åka till coop eller maxi sen och se om dom har det där, ångrar att jag inte köpte något på lindex. Någon som har provat detta?
2010-09-05 ? 14:46:12

Party


    
Hade en väldigt trevlig kväll uppe hos Jenny igår. Det var jag, Jenny, Sofia, Becka, och Marie som var där. Måste säga att det var jätte kul att träffa Sofia igen, det var ju inte igår direkt. Synd att inte fler kunde komma, men men.

Vi pratade rätt mycket om att vi måste fixa en fest för alla gamla dalvikare, och då hoppas jag verkligen alla kommer. Hade vart riktigt kul att ses igen och ha lite kul :)

2010-09-03 ? 00:08:33

Naglar


   
Har som sagt börjat "leka" lite med olika nagellack och ikväll blev jag sugen på att prova zebramönstrade naglar, tycker det är rätt snyggt. Blev dock rätt slarvigt, men det var första gången och övning ger färdighet :)
"vann" föresten tävlingen inne hos Martina, det var bara jag som var med och tävlade, så jag fick det :D
Ser framimot det, då ska det lekas ennu mera. Kul..

Ne nu sova tror jag. Natti
2010-09-02 ? 01:36:07

Fyfan.


Är så jäkla upprörd! Satt inne och småläste lite på flashback sedan hamnar jag i en tråd där någon skriver att det är en tjej som kastar valpar i sjön. Dum som jag är klickar jag på länken och kollar på videon även när jag vet att jag är så känslig och inte pallar kolla på djurplågeri. Men men gjort e gjort.

Hon slänger alltså i ett gäng valpar som är bara några veckor gamla i sjön!! Hur fan kan man göra nåt sånt? Har hon inget hjärta eller? Har hon inte råd att avliva dom hos någon vetrinär så kan hon väl ge bort dom? Eller lämna dom på något djurhem. Fyfan sånt här gör mig riktigt förbannad! Kastrera hundarna så slipper du valpar senare.. Skulle jag möta henne nångång då jävlar skulle inte jag kunna hålla händerna i styr.

Skickar länken, men titta inte på den om ni e känsliga. Flashback

2010-09-01 ? 17:41:19

1 September


Sommar i all ära, men kan inte säga annat en att det ska bli mysigt att hösten är påväg. Sommaren är ju slut nu, så man kan ju likaväl säga att hösten är här.
Ser framimot när det blir lite kyligare och man tar på sig en tjockare kofta och sätter sig i soffan med en kopp te, filt och en bok. Myyysigt. Tända ljus också.

Nu känner jag verkligen av hur mycket jag saknar min kamera, det är så roligt att gå ut och fota på hösten när bladen börjar ändra färg. Så fint då.
I vilket fall som helst så kommer det att bli många mysiga promenader i höst, älskar det.

Oj nu kurrar magen, blir att fixa köttfärsås och spaghetti. Mumma...