2011-05-17 ? 17:18:05

En super tävling!


Kan det vara den bästa tävlingen som nånsin funnits? JA! Jisses vilket pris. 40 par skor kan man vinna från Brandos, och de har ju så sjukt snygga skor. Skulle jag vinna så skulle jag välja några av dessa ovanför. Åhh blir helt kär. Så mycket snyggt dom har!

Klicka här för att komma till tävlingen >>LÄNK<<
Och klicka här för att komma till Brandos >>LÄNK<<
2011-05-08 ? 02:18:25

Maj!

     
Härlig sommarbild, längtar till sommaren!

Jaha då var det redan maj. Tiden bara rinner iväg, skönt är det men samtidigt vill jag inte att den går för snabbt, för då är ju vintern här snart igen. Buh!

Känner mig så duktigt, bloggar typ 1 gång i månaden hehe.

Så vad har hänt sen sist då?  Hmm. Vet inte riktigt.
Jag har iallafall sökt en massa lägenheter, men det har inte gått bra. Så jag får ha med en borgesman för att kunna hyra, och det har jag nu. Så har lämnat lite intresseanmälan här o där och ska återkomma vid månadskiftet och se om det finns några lediga då!

Hoppas verkligen att jag får en snabbt, vill ju flytta i sommar. Så kul att inreda hur man själv vill ha det också, åhh längtar.
Ska ringa runt mer i veckan, han inte så mycket. Bättre att höra av sig till fler så finns det större chans att man får snabbare.
Aja nog om lägenhet hehe.

Har dock inte så mycket att skriva. Är visserligen jätte glad då Jenny ska flytta tillbaka hit! WIIIIEEEE! ÄNTLIGEN!! Det är här hon hör hemma. Haha... Så vi kommer säkert ha en underbar sommar ihop. Nu är det inte långt kvar.

Nehe orka inte skriva mer. Kolla på en film "min låtsas fru" sen krypa ner i sängen med mitt hjärta! PUSS