2008-11-28 ? 20:39:59

Rondell by night.





Var ju som sagt inne i stan och skulle kolla på stativ, och jag hittade ett för 499 som jag köpte. Väldigt billigt, och är ungefär lika högt som mig, så det blir perfa :P Sen var jag ju tvungen att använda det när jag endå var inne i stan också, så dessa 2 bilder blev bäst tycker jag :) Nu är jag helt slut och trött så ska snart gå lägga mig och kolla på tv sen sova.

Hyresvärden var här också och kollade på läckan, och han sa att det inte alls såg bra ut, så nu är svamparna borta iallafall, och på Tisdag kommer en snickare hit och ska fixa det där. Så jäkla skönt, för det kan ju inte direkt vara hällsosamt att sova där inne om det har börjat mögla där uppe..
2008-11-28 ? 11:54:12

Regn regn och regn



Har regnat hela morgonen, men nu har det slutat som tur är, ska in till stan lite senare så hoppas det inte regnar då. Jag vill ju ha mer snö, det var faktiskt lite mysigt. Man kan ju hoppas att det kommer snö till julen iallafall!
Ska kanske kanske köpa ett stativ sen om man har råd till det och det inte är allt för dyrt :) Annars får det bli nån annangång..  Jag är sjukt trött, måste hitta på nåt snart så jag inte sommnar :P
2008-11-27 ? 19:52:23

Det växer svampar i vårt sovrum!!!





På riktigt! Haha hur sjukt är inte detta då? Vi har haft en liten läcka i sovrummet sen i sommras, och ringt hyresvärden för att han ska komma och fixa men då sa han att vi skulle höra av oss om det blir värre, så idag såg vi att det hade växt svampar därifrån.. Helt sjukt! Så imorgon kommer han hit och ska kolla på det där. Tänk så är det en massa svampar där uppe, scaaary.
2008-11-26 ? 19:24:26

Gäsp





Två till bilder från när jag var ute och gick senast.

Nu har snön smällt bort här helt, tycker det är riktigt tråkigt då jag ville ha en massa snö! Men men, så snöa lär det väl inte göra på ett tag då det skulle bli mildare väder ute.. Nån som fortfarande har snö?
2008-11-26 ? 01:42:48

Qlimax



Innan jag dör ska jag dit, så är det bara!

Titta, lyssna och njut. Åhh vill dit nu, blir galen :/
2008-11-25 ? 20:43:32

Halsband.



Såg ett fint halsband hängandes när jag var ute i morse..

Sitter och funderar på om man ska åka in och handla nånting, men är så förbannat kallt. Men förvisso skulle det vara skönt att ta ett bad när man kom hem för att få upp värmen, så det får nog bli så, ciao.
2008-11-25 ? 09:17:51

En morgonpromenad.



Har precis kommit in från en skööön morgonpromenad i skogen.. Lite läskigt att gå själv där , det är så tyst sen hör man minsta lilla ljud och blir livrädd och hoppar till, haha.. Men man vet aldrig, kanske kommer fram en stor fet aggressiv älg och anfaller en :P Nerå. Men som sagt, det vart skönt att komma ut och ta en promenad. Tog med mig kameran såklart, men blev inte mkt bilder alls, då jag inte hittade nåt direkt fint att fota :P Aja nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke och sova några timmar.. Riktigt trött!
2008-11-25 ? 01:31:56

En lista



Hittade en lista i nån blogg.. I brist på den kassa uppdateringen, så i veckan måste jag ge mig ut och fota :P

Dagens vill ha: Jag vill ha massa pengar så jag kan "uppgradera" min kamera :)
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och luvtröja.
Dagens smink: Inget alls.
Dagens frisyr: 2 flätor.
Dagens låt: Åhh, det är 2 låtar, Dj Tiesto - He´s a pirate och Safri Duo feat. Clark Anderson - All the people in the world.
Dagens planer: Ja det är ju natt nu, så inget speciellt, sova snart kanske.
Dagens saknad: Min lilla kitt ♥
Dagens favorit: My love.
Dagens köp: En massa onyttig skit på statiol!
Dagens godis: Marabou mjölkchocklad med lakrits smak, inte så värst gott.
Dagens humör: Helt okej, lite trött och seg bara.
Dagens ord: Vettifan..
2008-11-21 ? 19:03:40

2 bilder.





Godis i vinglas + vatten :)

Blev rätt snyggt tycker jag. Ändrade lite färg och kontrast i photoshop också :)
2008-11-21 ? 18:20:21

Helt slut.



Fick ett ryck och tog tag i disken som fanns, och även städningen! Så nu har jag storstädat hela lägenheten, har fått krypa på golvet med damsugaren då den suger så jäkla dåligt haha. Aja det kändes i kroppen iallafall, så nu mår man väl inte bättre, men guuud så skönt det är att ha det fint och städat hemma :)
Så nu snart ska jag ta mig ett bad, sen sätta mig i soffan och gotta mig med godis, och kanske nån film.. Ha en trevlig helg!
2008-11-20 ? 21:51:23

Bilder







Var ute på en liten kvällspromenad nyss.. Väldigt frisk luft, men uuuusch så kallt, höll på att svimma nästan ;P Men kan bero på att man inte känner sig så frisk i kroppen kanske.. Tog med mig kameran ifall man skulle hitta nåt kul att fota, men tja hittade inget speciellt. Roligare att fota på dagen då man ser mer, och bilderna blir bättre :)
2008-11-20 ? 18:00:32

Tjolahopp



Hej hå, det har vart en väldigt dålig uppdatering det senaste, men har inte fotat nånting det senaste då jag inte mått så bra i veckan. Sen är det mest grått och tråkigt endå ute, så finns inte så mkt fint att fota endå.
Men nästa vecka ska jag ut i skogen och fota om jag mår bättre tänkte jag, då kanske man får några fina bilder :)
2008-11-17 ? 21:38:00

En till MER bild.



Nu blev jag törstig :)
2008-11-17 ? 20:15:07

Rutten



Burr burr vad kallt det är ute! Gick ut för att hämta posten och höll på att frysa ihjäl, endå är det bara nån minusgrad ute. Luften var dock väldigt härlig och frisk men ja för kallt som sagt..

Nu ska det fixas käk, falukorv med makaronisar, namnam :)
2008-11-17 ? 03:09:15

Time for bed.



Usch vad klockan är mkt! Men nu så är det dags att gå och lägga sig, är inte så värst trött men får försöka tvinga mig att sova, så man inte är uppe allt för länge inatt.. Fast jag är hungrig som bara den, brukar ha svårt att somna när jag är hungrig. Så man kanske skulle ta sig nån macka innan, eller lite flingor kanske..

Anyway, ska gå tvätta av sminket och borsta gaddarna nu, natti natti.. Föresten, bilden är tagen efter jag la i den brunröda färgen, och sådär blev resultatet, och jag blev nöjd :)
2008-11-15 ? 21:49:33

MER nu på burk.



Var ju som sagt och handlade tidigare, och såg att det fanns MER på burk.. Var ju tvungen att testa det också för jag älskar ju apelsin MER :) Lite konstigt att dricka nåt okolsyrat på burk. Men det var inte så annorlunda att dricka.. Den är ju precis lika god även om den finns på burk... Höhö.
2008-11-15 ? 20:25:44

Jag är ett spöke



Hah, ser ut som jag är ett spöke! ;P

Jag och darling har vart och handlat lite på citygross, både mat och en del gott.. Så ikväll blir det lugnt med kanske nån film och massa gott till.. Sitter med färg i håret nu, jag har vart sugen på att ha lite brun rött eller svartlila i håret ett tag, men hittade ingen snygg lila färg så det fick bli lite brunrött. Ska skölja om 30 min ungefär så jag hoppas det blir goood..

2008-11-11 ? 18:11:51

True Blood



Har börjat följa en ny serie som jag har fastnat för, tycker den verkar super bra och spännande, jag gillar vampyr serier, och denna påmminer lite om Moonlight som också är väldigt bra..

Handling: "Sookie Stackhouse jobbar som bartender och har en telepatisk förmåga. Hon uppskattar sällskapet av vampyrer då de inte har en hjärnaktivitet som hon kan läsa. Sookie och hennes bror Jason blev uppfostrade av sin mormor efter att föräldrarna dött. Sookie försöker hålla sin telepatiska förmåga hemlig men hennes chef Sam Merlotte har också en hemlighet ..."

Handlingen låter väl inte så jätte intressant faktiskt, men tycker man ska kolla på den istället om man gillar sånna serier, har bara sett 7 avsnitt ensålänge, och har 3 till på datorn, fick inte tag i några mer, men kommer väl ett nytt varje vecka.
2008-11-11 ? 17:32:29

Utan rubrik



Idag är det en sån där tråkig dag som känns helt meningslös. Känner inte för att göra nånting alls. Ingen lust eller ork, Kankse beror det på det tråkiga och gråa vädret? Ja jag vet inte, denna dagen har jag bara kollat på en massa serier, kul va.. Det enda jag känner för att göra är att go ut och fota, men dessa dagar får man ju ingen inspiration alls, inget är ju direkt fint ute.. Nåja, jag återgår nog till att kolla på serier, kanske tar en promenad lite senare för lite frisk luft.
2008-11-11 ? 01:15:55

Release Me



Mysig låt vid regninga nätter :)
2008-11-09 ? 18:41:50

Plastic is fantastic





(Bilder från igår)

Hittade lite plastblommor hängandes när jag var ute igår, rätt fina om dem inte var så slitna..
Ikväll är det dags för sanningens ögonblick vilket jag ser fram emot, skrattar alltid åt dessa dumma folk som ställer upp och tar med pojkvän/flickvän när dem vet att dem har vart otrogna osv, schysst att erkänna sånt på tvn.. Men men :)
Nu är mina pommes snart klara, det ska bli gott! namnam
2008-11-08 ? 22:16:41

Dags att knyta sig kanske.



(Bild från promenaden tidigare idag)

Usch vad trött jag börjar bli! Man kanske skulle gå och lägga sig, men först göra sig iordning, så som tvätta bort sminket, rengöra ansiktet och borsta tänderna.. Fick helt plötsligt sjukt ont i höger öga, så fort jag blinkar så gör det ont, det känns som att jag har ett blåmärke i ögat men det kanske är sminket så får se om det blir bättre när jag tvättat bort det.. Men sängen blir det snart iallafall, ska kanske se på nån film innan bara, eller om det kanske går nåt bra på tv?
Gäsp, jag börjar verkligen bli trött nu..
2008-11-08 ? 17:51:24

Drops


2008-11-08 ? 15:38:11

Flower





2 bilder som jag tog när jag var ute och gick för en liten stund sen.. Blev glad av att få syn på lite blommor i det här tråkiga vädret. Det förväntade jag mig inte direkt :)

2008-11-08 ? 12:16:11

Something



Då vart det redan lördag. Uppe tidigt idag också, vaknade runt 7 ungefär så det känns som man har vart vaken i en evighet.. Ska ta mig nåt att äta tänkte jag sen funderar jag på att gå ut på en promenad och se om jag hittar nåt trevligt att fota, men risken för det är ju liten, inget fint ute nu, plus att vädret är grått och tråkigt.
2008-11-07 ? 19:44:36

Dags att varva ner



Nu har man precis kommit ut från en varm dusch. Helt sjukt så skönt det kan vara att duscha ibland :P
Så nu har jag flyttat in datorn till sovrummet för att ligga här och mysa resten av kvällen! Har även tat med mig nya nummret av glamour som kom igår eller idag som jag ska kika lite i.. Sen blir det nog att glo på lite serier eller kanske nån film. Lugnt blir det iallafall, har vart uppe sen kl 6 så jag är rätt slö.. Trevlig kväll :)

2008-11-07 ? 17:24:33

Ge mig en massa filmtips tack :)


Nån som har en massa bra filmtips?, det skulle uppskattas :) Genre spelar ingen större roll..
2008-11-07 ? 16:49:35

Godissugen?






NamNam Goooodis :D
2008-11-07 ? 11:29:11

2 till





Två till bilder från igår..
2008-11-07 ? 09:29:43

Sten



Var ju som sagt ute på promenad igår, och här kommer en av bilderna jag tog på mitt favoritställe här i närheten :)
Det ser väldigt gammaldags ut därvid, så kanske därför jag gillar det, dock är det så mkt finare på våren/sommaren när det är grönt ute.
2008-11-06 ? 15:28:17

Promenad



Är hemkommen från en skön men kall promenad nu. Mina öron höll på att frysa ihjäl! Aja det var lite skönt och uppfriskande, men hittade inga intressanta motiv att fota. Inga närbilder iallafall, vilken jag tycker är snyggast. Men vad ska man förvänta sig, det är höst och då ser allt så tråkigt ut.. Men jag kanske laddar upp de andra fotona jag tog också.
2008-11-06 ? 01:24:48

Första bilden



Första bilden tagen med min nya kamera :)