2010-07-26 ? 13:53:14

Shoooes.



Dessa finingar fick visst följa med mig hem idag! Jag kunde verkligen inte låta bli, dessutom tittade dom så sorgset på mig och sa köööp oss, så jag var tvungen att lyda snällt! :D Dom finns för ca 400 riksdaler på skopunkten.
 
Igår träffade jag bästaste Simona, det var så jäkla skönt, har ju inte träffat henne sen hon flyttade för 3 månader sen. Och jag får ju smått panik när jag är ifrån henne för länge, hon är ju mitt allt! Så vi tjötade om en massa, och hade det mysigt, sedan skulle dom in till stan och vi skilldes åt, det gjorde ont, höll nästan på att börja gråta.
Aja, var riktigt kul att se henne iallafall, min fina kusin ♥

Var på vårdcentralen och hade möte idag, massa frågor om min sömn och matvanor, och hon tyckte inte det lät bra, så vi fick ta en massa prover och se vad jag behöver, och även kolla så njurarna är okej. Kanske borde ändra mina matvanor och börja äta nyttigare och hålla måltiderna på rätt tider, inte äta för sent osv.. Det kommer säkert gå åt helvete, men försöka kan man ju.

Bah orka inte blogga mer, ska hitta på nåt annat.. Hej svejs
2010-07-13 ? 15:37:01

Underbar dag!


Här kommer en massa bilder från igår:


Började morgonen med att gå ut och sola några timmar.




Sen blev det för varmt och vi bestämde oss för att åka till Axamo och bada!




Dhani och Micke..



Älsklingen skulle ta lite coola vatten bilder, men det gick ju sådär :P..


Vattnet var verkligen perfekt, varmare en tidigare dagar. Svalkande och skönt och man kunde vara i lääänge utan att börja frysa..




Sen när vi hade badat och var tillräckligt svala, så bar vi oss hemåt. Jag tog en dusch, sen fixade mig iordning och åkte upp till Dalvik, där jag träffade Jenny.


Min snygging och jag!


Älskar dig min bästavän ♥


Finaste!


Hade verkligen en jätte bra dag, jag hade vart uppe hela natten, men jag klarade mig bra endå eftersom jag var igång precis hela tiden, me like!

Sen så träffade jag som sagt Jenny och det var så kul att ses igen, har saknat henne nåt så sjukt mycket.
Även Elin är i här och hälsar på så passade på att träffa henne. Saknat mina tjejor ju :D

Hela kvällen avslutades inte så roligt dock, jag och Jenny tog lite flumbilder, och jag skulle hoppa från en bänk (som var ca en halvmeter hög) så skulle hon ta kort när jag var i luften. Sen när jag landade så föll jag bara ihop med bena typ, det gjorde så satans ont. Så antagligen är den en stukning eller en fraktur. Var på akuten i natt för jag kunde inte sova, och smärtan var olidlig. Men det var så mycket där uppe, så dom kunde inte runtga foten. Men jag fick värktabbletter och kryckor med mig hem iallafall, skönt det för nu kan jag ta mig fram.

Hoppas verkligen att det bara är en lätt stukning, vägrar fan gipsa nu mitt i sommaren. :(

Jaja nog om det, här var bilder från igår iallafall. Får göra mer sånna här inlägg, det var kul. Nu ska jag äta nåt, och kanske vila är helt slut. Blev ju uppe i totalt 37 timmar igår, nästan 2 dygn, helt sick!

Chingeling.
2010-07-11 ? 19:48:45

lördag







Bilder från igår kväll..

Jag åkte och mötte upp Dani som bor vid vätterstranden ungefär, så vi promenerade genom hela stranden till piren, sedan gick vi genom stan. Och jag har aldrig haft så jäkla ont i fötterna.. Guuud vad ont, fick gå barfota på vägen hem, för det var olidigt alltså..

Var iallafall en trevlig kväll, och helt underbart väder. Sjukt fint nere vid vättern på kvällen också.
På hemvägen svängde vi förbi Pierre en sväng också och hängde där, med lite annat folk. Var väldigt trevligt. Sen kom älsklingen och hämtade mig vid 4 tiden, och det var så mysigt för då började det ljusna ute. mysigt :)

Sen är både Jenny och Elin i Jönköping och hälsar på, så lär ha fullt upp denna veckan och umgås med dom, ska bli kul har saknat er så mycket! Hoppas vädret är bra också så man kan hitta på en massa skoj..

Nu iskall dusch! Chingeling..
2010-07-07 ? 22:10:25

tattoo




Hej hopp..!

Seg som vanligt är jag på att uppdatera. Men det händer faktiskt inte så mycket just nu. Dagarna ser typ likadana ut. Sol och bad lixom :) Det är ju så varmt, så man pallar ju inte göra så mycket annat. Höhö.

Ska eventuellt tatuera mig snart igen! Dock vet jag inte helt 100 om jag vill. Är inte osäker på själva tatueringen, för den har jag tänkt ut noga, men ifall jag kommer ångra mig, för jag ångrar redan den jag har på armen, både motivet och att den är just där. Hade inte velat ha några på över armarna, men men.. Ska kanske tatuera över den längre fram, då känns det nog bättre.

Så den jag kanske ska göra, får eventuellt sitta på underarmen, eller under nacken. Vad det blir visar jag när den är färdig :)

Åhh älsklingen är påväg till arlanda, han skulle köra en kompis dit, så han kommer inte hem förens kl 7 imorrn bitti. Så tråkigt att sova ensam. Saknar honom redan!
Aya, ska ta en dusch sen mysa ner mig i soffan framför en film..

Tooodels!
2010-07-01 ? 16:16:35

Steker




Ligger i solen och steker! Helt underbart. ♥

(Haha! Shit vilken close-up bild det blev. Aya bjuder på det)
2010-07-01 ? 14:28:08

Midsommar









Ett par bilder från midsommar.

Åhh det var den bästa helgen på länge, den kunde inte bli mer lyckad!
På midsommar så var vi hos älsklingens föräldrar i Aneby med ett par vänner och firade (hade huset för oss själva) vi åt grillad god mat, drack goda drinkar, spelade kubb och hade allmänt trevligt.
På lördagen så blev det grillat igen, och mot kvällen skulle vi avsluta med en film hos Marcus, dock blev det inte så mycket film utan vi drack och spelade kubb istället.
Söndagen var nog den bästa! Det var perfekt väder så vi stack iväg ett gäng med Marcus båt och åkte ut på sjön för att bada, och sen åka ring efter båten. Så jäkla kul!! Vill göra om det, fyfan vad jag skrattade och skrek. En underbar upplevelse.

Vill bara uppleva helgen igen, igen och igen höhö..
Dock ska vi kanske till Aneby i helgen igen, för det skulle bli superfint väder, och då blir det förmodligen båt isåfall. Men det beror helt och hållet på hur älsklingens rygg är för han har haft sjukt ont sen han provade att åka vattenskidor i helgen, stackarn.

Nehepp nu ska jag ut och njuta av vädret, chingeling.