2010-08-31 ? 04:18:45

Tävling


Är med och tävlar om detta inne hos Martina. Skulle vara trevligt att vinna detta då jag har börjat lite smått med naglar. (mina egna då givetvis) men väldigt kul att pilla och lära sig mer.

Klicka här för att komma till tävlingen
2010-08-31 ? 03:01:14

A sad story


Jag känner mig helt tom, vet inte vad jag ska skriva, men känner att jag behöver skriva av mig.

Jag känner mig något fruktansvärt sviken just nu, och ångesten är enorm. Vad ska jag göra med mitt liv igentligen? Vad vill jag? Jag vet ingenting längre. Allt går åt helvete endå, ser ingen ljus framtid just nu. Det blir bara mer och mer problem, orkar inte!

I hela min uppväxt har jag litat och sätt upp till min far, jag har alltid köpt det han har sagt men varje gång han lovar något så håller han det inte. Men endå förstår jag inte, utan jag litar på honom ennu en gång. Men nu, tack vare det kan jag inte lita på någon, inte en enda. Jag har svårt att tro att folk talar sanning, utan jag låtsas som jag tror det.
En person vet om detta, men endå ljög h*n för mig, när jag sa att jag visste att det var sant. Sen fick jag endå reda på sanningen, och jag har berättat detta i förtroende till den personen men endå har h*n gått bakom ryggen på mig i så många år, det gör så jäkla ont. Inte själva grejen, det känns lugnt nu, men att jag verkligen litat på personen, och trott för en stund att det h*n är den enda jag kan lita på, men så fel jag hade.

Så nu känns det riktigt jobbigt, det känns som alla ljuger för mig, eller undanhåller saker.
Åhh, allt jag skriver blir helt luddigt, förstår knappt själv vad jag snackar om..

Hoppas iallafall att det vänder snart, jag tycker själv att jag förtjänar att må bra nu, jag har verkligen ändrat mig och blivit en så mycket bättre människa en vad jag var innan. Men varför ska det då gå åt helvete? Jag förtjänar förmodligen inte att må bra och leva ett lyckligt liv.. Bara massa motgångar.

Nej det här är inget tycka-synd-om-mig-själv-inlägg, utan måste skriva av mig, då jag inte pallar prata med nån just nu. Det enda man får höra är att det löser sig, men det har jag inte märkt.. Det har gått 5-6 år sen allt började och det känns som det bara blir värre och värre..

Jag saknar mitt "förra" liv, när man var yngre. Jag mådde så bra då, hade sällan problem och allt flöt bara på, lite bra kanske.. Det enda som är positivt nu är att jag blivit en bättre person, men annars vet jag inget..

Just nu vill jag bara att alla problem ska lösas, att ångesten ska försvinna, oroligheten och att man mår bra så man kan hitta ett bra jobb som man trivs med, men just nu finns inte det nära.

Nej jag slutar skriva här innan jag bryter ihop, måste komma på andra tankar. Hatar att jag jämt ska sitta uppe på nätterna själv och må dåligt, kommer på sånna hemska tankar, jag måste få en rutin!

Hoppas att man mår bra till i helgen så man kan komma på Jennys fest, vill inte att detta ska förstöra för mig, för jag ser framimot att åka dit och ha lite kul och tänka på annat, hjälper för stunden om inte annat.

Efter regn kommer solsken, right?

                 
   
2010-08-26 ? 22:29:56

Nya skor

      
    
Hittade inte de skorna jag var ute efter som sagt. Så det fick bli dessa istället. Kan säkert använda dom på vintern också då det är fodrade inuti :)
Väldigt sköna och snygga tycker jag. 400kr på skopunkten. Nu får det nog vara nog med att handla denna måndaden, kanske en till jacka dock, men jag väntar nog då jag behöver en ordentlig vinterjacka, och det lär dom ju inte få in riktigt en.

Uhh seg dag det har vart idag, magen håller på att strula igen, så har blivit att ta det lugnt i stort sätt hela dagen, tänkte vara med o spela i en turnering, sedan kolla tv. Blir nog sängen rätt tidigt ikväll.
Natti natti.
2010-08-25 ? 21:49:41

Lite shopping

  
    
Blev visst att jag åkte upp till a6 idag endå, det kliade lite i fingrarna och jag var tvungen att åka upp och handla nåt. Hehe.. Jag behövde underkläder, så gick in på H&M och kikade, fick dessa 10 par trosor för under 200, hur billigt som helst! Sen köpte jag ett par leggins med detaljer på sidorna, mascara, och en nagelackstärkare. Blev billigt och bra. Skulle ju igentligen köpt ett par skor, men jag hittade inte dom jag ville ha, sen är det inte så jätte bråttom med skor nu, kan ju kolla på det nästa månad..

Tack till min älskling som står ut och springer runt i affärer med mig :)

2010-08-25 ? 16:54:53

Höstskor


Hösten börjar närma sig och dagarna blir kallare, så snart är det dax att inhandla mig ett par höst/viner skor. Har ju inga direkt bra och varma skor. Ska nog åka till a6 nu nån dag här och kolla.
Jag har dock hittat ett par skor jag har fastnat för så jag hoppas dom finns inne och att dom inte är slut. Man kan ju hoppas.

Dessa är det, visst är dom snygga? :)

2010-08-22 ? 01:25:40

Nattbloggning


Kass cambild, med nya korsetten på :)

Åhh jag vill att det ska bli september nu, för Jenny fyller år då och hon ska komma hit och ha en liten fest. Så har hon även bjudit några gamla vänner som vi umgicks med förr, så jag hoppas det kommer så många som möjligt. Hade vart hur roligt som helst!
Det är tänkt att festen ska börja hos henne, vet inte om det blir mat o grejer, men sen efter det blir det utgång. Kul kul :)

Nu är my love hemma igen, så allt är som det ska hehe.. Han var så söt när han kom hem. Gick ut i hallen när jag hörde honom komma, och där stod han med 10 röda rosor och ett paket med chockladhjärtan. åhhh, så sött :)
Skönt att inte somna själv inatt heller.

Nehe, jag ska väl gå lägga mig snart, rätt onödigt inlägg men skitsamma.. Todelooo.
2010-08-21 ? 04:20:36

Korsett.



Innan jag går och lägger mig så vill jag bara visa min fina "korsett" som jag köpte häromdagen. 200 kr på H&M. Gillar den skarpt, riktigt fin :)
Kanske kan vara snyggt till ett par jeans en utekväll, vem vet :)

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Tråkigt att få sova själv inatt bara. Natti natti
2010-08-21 ? 04:02:36

Rocklåtar.

                              
Hejsvejs, sitter och lyssnar på musik och på regnet som slår mot fönstret i min ensamhet och kan inte sova.  Tänker lägga upp några favorit rocklåtar :)

                           
                            Rotting Christ - Among two storms

                           
                            Van Halen - Ain't talking 'bout love

                           
                            Warlock - All we are

                           
                            Sonata Arctica - Tallulah

                           
                            Billy Idol - Rebel yell

                           
                            Black Sabbath - Paranoid

                            
                            Iron Maiden - Children of the damned

                           
                            Iron Maiden - Fear of the dark                               
  
   Delain - Stay for ever

2010-08-15 ? 18:51:37

Love you


 Älskling, jag älskar dig oändligt, att vakna bredvid dig får mig att känna mig hel. Du är en
ängel i mitt liv och kärleken mellan oss ger möjligheten att älska med varandra på ett
oförglömligt sätt med beröringar av varandra.
För tillsammans kan vi skapa förutsättningar
till kärlek och ge det en betydelse och mening i livet, för utan dig känner jag mig inte hel
och jag hoppas att du känner likadant. Vi har förenats i kärlekens namn och jag kommer
kämpa som en "soldier of love" för att få vara din livskamrat och partner för all evighet,
det är ett löfte jag kommer uppfylla.


2010-08-15 ? 16:37:03

Lady Gaga



    
Hittade en bild på Gaga från förr, och hon var ju hur vacker som helst! Inte för att hon är ful nu, men tja tycker hon såg bättre ut innan :)
Dock älskar jag frisyren hon har på högra bilden, önskar jag kunde göra nåt liknande. Ska nog försöka prova.

Gillar nästan alla hennes låtar, men favoriten är nog Alejandro ♥
2010-08-15 ? 02:53:44

Ny bloggdesign.


Bild DeviantART

Nu har jag äntligen orka fixa en ny bloggdesign, jag är dock inte helt nöjd med den, men den duger bättre en den förra så jag får stå ut med denna ett tag.

Har haft en helt underbar helg med min älskling, dock har han fått dåliga nyheter idag så han mår inte så bra. Kommer alltid finnas där för dig älskling! No matter what, du är mitt allt!

Bilden har inte alls med detta inlägg att göra, men jag är nåt så grymt sugen på en iskall cola! Orkar man ta sig ner till sleven? Kan ju endå inte sova.
Får ta och fundera lite på det, kryper ner i soffan hos min älskling så länge ♥
2010-08-11 ? 23:00:52

Mitt tips till ljusblont hår.


Jag har alltid tidigare haft problem att få blont hår så som jag vill ha det, det har alltid blivit fel. Antingen har det blivit gult, ojämnt, eller helt fel färg.
Men nu efter många färgningar kom jag äntligen fram till ett snabbt sätt.

När jag började hade jag denna hårfärgen:



Jag tröttnade, och våren var nära så jag ville ljusa upp det. En frisör färgade mitt hår och resultatet blev såhär:



Blev inte alls nöjd, dock så var det lite ljusare en på bilden, men det kändes inte rätt. Ville ju bli ljushårig. Så jag köpte hem en lite ljusare färg, dock blev det inte så stor skillnad, men det såg endå bättre ut:



Inte riktigt nöjd där heller, men det funkade i några veckor så håret fick vila lite.. Ville ju ha ennu ljusare :)
Så jag slängde i en blondering. Lät det vila några dagar, och sedan slängde jag i en till, just för att få det så ljust som möjligt:



Detta var den jag använde, tycker den är bäst av dom jag provat. Håret blir verkligen jätte ljust. Men en vart det inte klart, håret blev ju gult, men vad väntar man sig. Har tyvärr ingen bild på hur det såg ut efter denna färgningen, men ungefär såhär:

                                 

Så jag tänkte att jag provar silverchampoo och se ifall det gula försvinner men det gjorde det inte.
Blev riktigt trött på att färga o färga och slänga ut en massa pengar och aldrig bli nöjd!
Så jag tänkte att jag gör ett sista försök och köper en sista hårfärg, det blev denna:

                                                       
Mood Blonde - Pärleblond! Den gjorde verkligen susen.. Slängde i den i håret, hade i det i ca 20 min för att sedan titta till det i spegeln och ser då att hela håret ser lila ut.. Får lite panik och sköljer ut det fort som attan. Dock var det ingen fara, det skulle nog vara så, för håret blev inte lila för 5 öre :)
Men den tog iallafall bort alla gula toner. Så nu är jag ljus/platina blond. Äntligen.

Så det var ett tips. Istället för att köpa massa olika färger så prova blondering tills du får så ljust som du vill ha det, sen köpa pärlblond för att få bort gula toner..

Så här ser mitt hår ut nu:



Är jätte nöjd!
Ser lite fläckigt ut där bak, men det är det verkligen inte.. Ska ta bilder när det är ljust ute, så kanske man får det rätta resultatet :)

Hoppas tipsen kan hjälpa nån som har svårt att få håret ljust. :)
2010-08-04 ? 20:15:54

Onsdag




Hellu, var ett tag sen..

Så vad har hänt det senaste? Det kommer jag knappt ihåg! Men min kära kusin har iallafall vart här och hälsat på och det var hur kul som helst att träffa henne, har ju inte sätt henne på ca 1 månad, om det inte är ennu längre? Ohh så där lång tid får det ju inte gå innan vi ses buhuu!

Sen har jag vart på bröllop också, pojkens syster gifte sig. Så det blev en tripp till underbara göteborg. Älska!
Kul att gå på bröllop också för det var första gången för mig :)

Anyway, ligger hemma och är sjuk - älsklingen är så underbar och passar upp på mig haha. Så han åkte iväg till Mcdonals, för att jag var hungrig. åhh, finaste..

Är förövrigt sjukt trött på min bloggdesign och vill ha nytt och fräscht, men jag suger verkligen på att designa. Kan ju inte kodmallar osv, så kommer aldrig få till det så som jag verkligen vill ha det. Men får se om jag lyckas knåpa ihop nåt snart. För jag är verkligen trött på den jag har nu.. som sagt..

Nej nu mat, laters..