2009-10-28 ? 23:09:46

Spring på A6



En bild från igår, blev väldigt nöjd med den :)

Idag har vi sprungit uppe på a6 en hel del.. Gick tillbaka för att prova skorna som jag fastnade lite för igår, men skippade att köpa då de inte kändes helt 100. Så gick in på h&m och köpte en mysig stor halsduk och en mascara. Sedan gick vi till IKEA och handlade en massa små grejer såsom 2 filtar och 3 kuddar till soffan, en fin ljushållare, 2 runda mattor till hallen, stolsdynor och duschdrapperi. Älskar verkligen att gå på IKEA men det är farligt för man gör lätt åt för mycket med pengar :P

Imorgon kommer de hit och byter alla våra fönster som vi har sätt fram imot, kommer nog bli grymt snyggt! Kommer dock bli satans kallt i lägenheten men det är det värt.. Nej nu blir det nog snart sängen, de kommer endå hit på morgonen imorrn, så man får sova lite innan de börjar.. Natti natt..

2009-10-27 ? 20:47:46

091027









Jag och älsklingen tog en mysig promenad i eftermiddag. Så otroligt mysigt med alla färglada träd, det är det mysigaste med hösten!

Efter det åkte vi upp till a6 och kikade lite.. Provade ett par stövlar som jag blev lite kär i, så jag funderar på att kanske köpa dem i veckan. Sen gick vi även till coop och köpte en massa lösgodis. Det var så billigt så då får man ju passa på :P

2009-10-18 ? 21:23:33

Film & mys

 



Avslutar denna söndagskväll med wrong turn 3, chips & dipp och julmust som dricka! Nomnom..

Natti natti ♦

2009-10-18 ? 18:12:56

Bildbomb; Kräftskiva.





























Här kommer lite bilder från igår, orkade inte ladda upp mer för det blev över 100 bilder, men rästen finns på facebook :)

Vi blev bortbjudna på kräftskiva hos Anders och Marcus igår och det blev en väldigt lyckad kväll kan jag säga. Orkar inte skriva så mycket för är bra seg så nu blir det nog mat och sedan slapp framför tvn hela kvällen.

Chingeling.

2009-10-12 ? 17:13:22

Höstan

 





Hösten är verkligen här nu (vare sig man vill eller ej.) Ångrar nog det jag skrev om att jag såg fram emot hösten/vintern, eller nja jag vet inte. Men det är så kallt, och jag är ju så jäkla frusen av mig, burrburr..

Anyway, jag ska snart ta och storstäda här. Om jag orkar? Mjo men jag borde faktiskt, börjar bli stökigt.. Sen funderar jag på att baka kladdkaka, nom NOM! Välförtjänat efter städning, lätt! tss :)

2009-10-12 ? 10:41:35

Vår

 





Två gamla bilder från i början på våren.. Guud vad jag saknar sommar och bad! Lååångt kvar tills nästa sommar, höhö..

2009-10-12 ? 09:57:08

New moon

 



Första filmen tyckte inte jag var så jätte bra. Den var absolut inte dålig, men tjaa, den kändes rätt seg.

Denna däremot ser jag fram emot sjukt mycket! Tittade på trailern när den släpptes och den verkar väldigt bra och spännande. Ser ju ut som att det händer lite mer i denna också.. Hoppas tiden går snabbt :)

2009-10-06 ? 05:15:19

Miss my hun



Jag saknar min bästavän

Vi har kännt varandra sen dagis, vi har alltid hållt ihop. Men när du flyttade så kändes det som vi gled ifrån varandra. Men det spelar ingen roll, du är och kommer alltid vara min allra bästavän! Det spelar ingen roll om du skulle flytta till andra sidan jorden, vi skulle endå hålla ihop! Ellerhur gumman? :) Du och jag, vi kommer nog alltid vara vänner, även om vi inte träffas så ofta så vet vi båda att vi finns där för varandra.

Well, saknar dig gumman. Älskar även denna bilden på dig, du ser så lycklig ut. :)

2009-10-06 ? 02:45:09

My love



Ville bara säga att jag har världens underbaraste pojvkän ♥

Du betyder så mycket för mig, och utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. Du är så underbar älskling.
Du har allt man kan önska sig, om inte mer. Jag blir bara mer och mer kär och mina känslor blir bara starkare och starkare för varje dag! Du anar inte hur mycket jag uppskattar att du finns där, vid min sida.
Du är den jag vill leva med rästen av mitt liv, och jag hoppas att det kommer att bli så.. Älskar dig :)

2009-10-06 ? 02:13:21

Tisdag.





Long time no see.

Ujuj, var ett tag sen man bloggade nu! Jag känner att jag har tappat inspirationen helt till att blogga - vilket jag tycker är jätte tråkigt, då det faktiskt är kul! Men jag har inte vart ute och fotat heller, glöden finns inte där som innan, men jag hoppas att den kommer tillbaka snart. Så ska försöka ge mig ut och fota mera och uppdatera bloggen..

Så vad har hänt på senaste? Jag har ju guldfisk minne så jag kommer knappt ihåg, haha..
Har iallafall blivit frisk från en veckas influensa, fyfan den var förjäklig! Sen åkte man även på bihåleinflammation, det är inte att leka med, smäääääääärta!

Juste, sen har min kära vän Betty fått sin efterlängtade dotter, stoort grattis till dig gumman. Jag väntar med spänning på att få se sötnosen!

Har även pratat med Thea lite på FB, hon och Dennis har pratat om att ha en träff bland alla dalvikare som umgicks för, det har även jag, Betty och Jenny pratat mycket om. Och jag hoppas verkligen att detta blir av, för fy vad kul det skulle vara att sammla alla gamla goa för lite fest och prat. De flesta har ju gått sin egna väg så man har ju ingen aning om vart de sysslar med nuförtiden, och jag vill gärna veta ;)

Nehepp blev lite mycket text här nu. Ska nog ta och se en film sen sova.. Kanske sticker iväg nånstans och fotar imorgon! Chingeling..