2009-02-28 ? 20:20:59

Martina


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Martina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mysa
3. Flicknamn: My
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Manikyrist
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Mysbyxor
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Mallorca
11. En orsak att vara sen: Myggbett
12. Något man skriker:  MEEN!
13. Film: Mean girls
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band:  Metallica
16. Djur:  Mink
17. Gatunamn: Malmövägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mot alla odds

Jag utmanar : Thea - Mian - Sandy
2009-02-27 ? 15:15:19

Vårtecken!




Detta fick jag syn på när jag tittade ut genon fönstret.. Vårtecken ju! Hoppas att våren kommer snart och att vi slipper se nån mer snö nu när den nästan smällt bort helt.
2009-02-25 ? 20:32:05

Löööve


Nej detta är ingen modeblogg, men dessa skorna blev jag helt kär i så dem fick följa med mig hem! Det blev kärlek vid första ögonkastet, ♥ så nu längtar jag till sommaren så jag kan använda dem ;P Fick ingen bra bild men dem är mkt snyggare i verkligheten.. 299 på skopunkten.. Köpte ett par till och det 3e paret fick darling :)
2009-02-25 ? 17:09:31

Onsdag - "lill lördag" ?


Snart ska jag och darling åka upp till a6 och glo lite, skojjsigt! Var ett tag sen man var där uppe :P Jag tänkte kolla efter klänningen för hinner inte åka till stan innan det stänger, så antingen köper jag den eller om jag hittar nåt annat.. Efter det åker jag nog upp till mamma igen hon ville att jag skulle komma upp och äta. Haha goa mamma ♥
Riktigt skönt väder idag förövrigt.. Mulet och trist men endå skön tempratur, inte kallt alls.. Hoppas våren närmar sig..
Ne jag uppdaterar nog senare, have a nice day...
2009-02-24 ? 23:27:44

Dagen


Stack som sagt upp och solade innan, blev 20 min igen.. Men uhh jag har bränt mig vid brösten, kliar och svider!
Efter det stack jag till stan och skulle kolla efter en fin fin klänning på H&M, men den fanns såklart inte där, och dem trodde att den fanns på H&M trend och det har vi inte här.. Hittade en annan fin klänning som satt snyggt men tvekade lite, så jag gick vidare till Gina Tricot och köpte jeans leggings i stället (som hela sveriges befolkning säkert har nu!) hah, men sköna som fan är dem! Men nu ångrar jag mig att jag inte köpte klänningen så ska nog ner till stan imorrn och köpa den, hoppas den finns kvar bara.. Efteråt åkte jag upp till mamma och bror och hämtade med lite filmer.. Blandannat A night at the roxbury.. Jag bara älskar den filmen, en av de bästa komedifilmerna jag sätt! Så ni som inte sätt den, kolla på den! Inte ny direkt men så jäkla klockren, typiskt min humor, haha.. Nehepp, om man skulle ta och kolla på den sedan sova, ska ner till vårdcentralen imorgon för att få p-piller och kolla min infektion. urk, hoppas den är borta.. Natti natti
2009-02-24 ? 13:09:17

Tisdag


Hello bloggen! Soligt ute idag, sköönt :)
Senare ska jag iväg och sola tänkte jag, så man får lite färg.. Efter det ska jag nog upp till mamma och hälsa på och sedan kanske träffa en vän som flyttat hit.. Var längessen vi sågs så det blir säkert kul.. Ha en bra dag alla!
2009-02-22 ? 18:04:01

Promenix.


Tog en promenad ner till Willys, guud vilket skönt väder det var.. Ca 4 plus ute.. Hur skönt som helst.. Det enda tråkiga är all jäkla slask! Men förhoppningsvis försvinner den snart.. Skönt att vi går in i mars månad snart, ennu närmare våren :D
2009-02-21 ? 22:59:02

Myspys kväll!

'

Bild från promenaden ner till Shell! mys :)


Gottigottgott som vi handlade! Mums vad jag är sugen, här ska det svullas! :D

Jag åkte upp till brorsan och hämtade filmerna, så nu ska vi kolla på Yes Man och äta gotte... Och det snöar som bara den ute, jag är irriterad! Jag vill ha vår, nuuuuu!! Aye säger godnatt nu, för det blir kanske läggdags efter filmen, eller om det blir en till, får se hur pigg man är :) Natti natti!
2009-02-20 ? 22:07:26

Friday!


Då vart det Fredag igen! Dagen har gått sjukt snabbt, snart är det ju natt.. Iallafall, idag har jag vart nere på ams igen, sedan åkte jag och mötte mamma en snabbis, och åkte vidare till willys för att handla mat, och sen hem igen.. Var hemma en sväng och fixade med tvätten, sedan ringde jag till racketcentrum för att boka en tid för solning, var längesen jag solade så det var riktigt skönt med en 20 minutare! :) Sen hem igen, och då gick jag och älsklingen ner till willys igen för att handla lite gott till helgen, det måste man ju ha! :) Och sedan köpte vi med mat från pizzerian.. Är så sjukt mätt så jag knappt kan röra mig, huuua...
Jag vart sugen på att sticka och blowla ikväll, men blev inget med det.. Kanske blir nästa helg, eller i veckan.. Älskar att bowla, jag är så jäkla grymm! Haha eller inte ;) Men kul är det.. Nu ska jag smälta maten framför något på tv.. l a t e r !
2009-02-19 ? 17:35:48

Tråk torsdag


Riktig tråkig dag idag, har inte hänt nåt typ.. Var iväg och mötte mamma en snabbis för att låna lite pengar, sedan hem igen och nu sitter jag här. Känner inte för att göra nåt idag heller, för har så jäkla ont i sidan av magen.. Har haft det i 3 dar nu och ingen aning om varför..  Just nu sitter jag och kollar på The Hills, men efter det får jag väl trösta mig med One Three Hill ♥ Höhö.. Nån som har tips på bra serier föresten? Förutom: Lost, GossipGirl, Merlin, och True Blood, då jag redan följer dem :)
2009-02-17 ? 22:51:33

Huskvarna


En bild min darling tog för en stund sen :) Tycker den blev mysig på något sätt..
Nu blir det nog till att sova snart, natti natti...
2009-02-17 ? 19:20:17

Tisdag


Sööötnosen! Hon är inte lätt att fota den lilla sprattelfian ;)

Idag har jag vart nere på stan och gjort ärenden så som gå till banken och skrivit in mig på Ams.. Har även tvättat en maskin för vi har verkligen ton med tvätt! Skulle igentligen köra mer men torkrummet är ju verkligen värdelöst här, har säkert torkat tvätten i 3 timmar och det är inte torrt en! gaah.. Nu är jag uttråkad som bara den dock, så sitter och funderar på om jag ska åka upp tll mamma och  bror och hälsa på lite..
2009-02-16 ? 22:35:06

Bio!


Det blev en spontan bio ikväll, härligt värre. Har inte vart på bio sen jag vet inte när.. Vi såg iallafall Fredag den 13é.
Helt okej tycker jag, men påminer ju om dem andra om man säger så :)
Nu ska jag fixa mig nåt att käka tror jag sen blir det One Three Hill maraton! Natti natti..
2009-02-16 ? 14:41:35

Ny vecka.


Då vart det måndag igen då och vi har bott här i lite över 1 vecka :)

I helgen har vi mest tagit det lugnt, i lördags var vi uppe hos mamma och hälsade på en sväng och sedan åkte vi till hemmakväll och köpte snacks! Sen hem igen och kollade på film, mysigt.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske åker upp till brorsan en stund och umgås lite. Tänkte ta en fotorunda men fy vad kallt det är! Vill bara att den jäkla snön ska försvinna och inte komma tillbaka förens nästa vinter, och ge oss vår!! :P
2009-02-12 ? 19:36:16

Strul med blogg.se

Det är då nästan jämt strul med blogg.se! Blir så trött.. Får se om det går att posta detta inlägget, det går iallafall inte ladda upp några bilder.

Aye.. Idag har inte hänt allt för mkt, slappat på dagen typ, sen åkt till willys och handlat mat + gott :)

Och nu har vi städat och diskat för fullt. Så nu blir det ennu mera slapp, har tänt ljus i vardagsrummet, plockat fram nachos (stavning?) som jag ska gotta i mig, mums!

Fast funderar även om jag ska åka upp till mamma och bror och tanka lite filmer, för vi har ju bara mobilt bredband och då går ju inte internet använda alls om jag ska tanka.. Har ju ingen bra film att kolla på.. Annars går det ju ta imorrn så har man lite till helgen :)


Ne får se om det funkar att uppdatera med bilder senare.. Ciao.

2009-02-10 ? 21:00:00

Utanför vårat fönster.


Såhär ser det ut när man tittar ut genom vardagsrumsfönstret, hur mysigt ? Tänk sen på kvällarna när alla lampor är tända hur det lyser upp! Fick inte med allt, men det är finare längre bort :)
2009-02-10 ? 20:43:51

Sötaste Wilma!


Kusinens söta dotter! Visst är hon sööööt

Har inte uppdaterat på några dagar nu, men har inte haft så mkt tid känns det som.. Har vart folk här hela tiden typ och hälsat på så då kan man ju inte sitta och blogga, höhö.. Men här trivs jag som fisken i vattnet och det är underbart att vi har kommit tillbaka hit! Nu vill jag bara ha vår, så blir allt perfekt
Vi har sån jäkla nice utsikt på kvällarna alltså. Ska ta någon bild nån kväll och visa, har en bild nu men den är ju tagen på dagen och då ser man ju inte lamporna så inte lika snyggt.. Ska även åka upp till stadsparken någon kväll också och fota över hela stan när det inte är så förbannat jäkla kallt! Burr!

Nej nu ska jag läsa bloggar. Hinner inte läsa på dagarna så när jag ska in på blogglovin innan jag går och lägger mig så har jag över 100 nya inlägg att läsa, haha det är härligt det!
2009-02-07 ? 21:41:37

En bild..


(gosh vad segt det är att ladda upp bilder med detta modemet!! Gah)

Anyway, jag har precis dagit en skön och varm dusch! Sitter nu i soffan och kikar på rosa pantern, den är rätt kul!
Och ute snöar det igen, flingorna är lika stora som cornflakes typ. Men när ska det ta slut ? Jag vill ju ha vår nu! Aye, den är ju inte allt för långt ifrån kan man hoppas.. Nej nu ska jag vara social mot de andra
Ha en trevlig lördagskväll!
2009-02-07 ? 14:52:12

Lördag!

Åhh igår var det allt för jobbigt, hade ju som sagt vart uppe hela natten där, och sen vid 12 tiden kom mamma och hasse så då vart det bara att sätta igång. Han ville att det skulle gå fort så inte många vilo pauser blev det och inte en enda matbit! Men sen kom vi därifrån (sköööönt!) och fram hit, då vart det bara att lasta in allt och allt såg ut som en enda röra, men vi var allt för slut för att fixa med nåt mer så vi stack och handlade på ica maxi och sedan gick vi och åt pizza, jäkligt gott var det! Sen vid 22 tiden slocknade jag och vaknade vid 8 imorse, så det var skönt att man inte sov allt för länge.. Nu har vi packat upp nästan allt. Fått in den nya hörnsoffan i skin :D så jäkla nice! Satt upp barbordet också, och ja nästan allt, bara några lådor med saker kvar typ.. Nu är jag dock skit trött så funderar på att sova en timma och sedan åka upp till brorsan och hälsa på en sväng!

Ha en trevlig helg, gött med lördag!
2009-02-06 ? 21:04:14

Flyttat in!

Nu är vi inflyttade och jag ligger i sängen med segt internet (mobilt bredband) Får inte riktigt bredand förens kanske 2 veckor? Men det ska nog gå att överleva haha..
Nu har jag vart vaken i över 32 timmar , kunde ju inte sommna alls igår! Så jag är helt slutkörd och ska sova nu. Uppdaterar imorgon om det finns tid, har en jäkla massa att packa upp, städa osv, men det ser jag fram imot.
Natti natti
2009-02-06 ? 04:25:21

Utmaning

Tog utmaningen från Haidi

Regler:


• Gå in i mappen mina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana sex andra personer och länka till dem.



Jaa vad finns att säga mer en goooooooodis?  Nam nam!

Jag utmanar:
Den som vill göra utmaningen, och om så är fallet skriv gärna en kommentar så jag kan kika in.

2009-02-06 ? 04:04:11

..



I used to think that the day would never come
I'd see the light in the shade of the morning sun
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
I used to think that the day would never come
That my life would depend on the morning sun

/ Liz Kay


Förövrigt kan jag inte fatta att vi verkligen flyttar imorgon! Fy f*n vad det ska bli skönt att komma "hem" igen och komma bort från denna skithålan Värnamo (Hörle) Tanken på att man aldrig mer behöver åka hit eller vara här ger mig ett stort leende på läpparna 
2009-02-06 ? 02:06:12

Cant sleep!


Klockan är straxt efter 02 och jag är superpigg och kan inte sova! Imorgon är det flyttdags och hur ska jag orka om jag inte får några timmars sömn, hmm.. Kommer ju vara helt slut efteråt och däcka direkt, höhö..
Sitter här på en flyttkartong eftersom vi har sålt båda sofforna nu, känns mindre skönt. Och stolarna i köket är för hårda så inte skönt att sitta på dem för lång tid. Vad ska man roa sig med då? Finns ju inte så mkt att göra på nätterna, kanske ska slå på någon film eller nåt så kanske tröttheten kommer. Eller nej, jag ska kolla på nya avsnittet av Lost!
Uppdaterar nog imorgon nån mer gång, sen vet jag inte när det blir, för vi blir ju utan internet ett tag, men ska låna brorsans mobila bredband, så är det och inte är fööör segt så kommer det flera uppdateringar.. Natti natti (?)
2009-02-02 ? 11:45:52

Ny vecka



Jag startar en ny vecka med den här bilden!
2009-02-01 ? 17:49:26

Motion!


Bild från idag, tycker den blev fin! Enkel men fin.

Nu har vi vart inne i stan och fy vad vi har gått idag! Är helt slut i mina ben, men gud så skönt det var. När vi har flyttat så ska jag ta en långpromenad minst 2 ggr veckan. Måste verkligen det för jag har den sämsta konditionen, usch!!
Nu blir det nog nåt att käka, l a t e r .
2009-02-01 ? 14:00:08

Home again.


Goosch vad skönt det var med en promenix! Solen lyste på för fullt och det var behaglig tempratur.
Blev inte allt för många bilder då allt ser mer eller mindre så "naket" ut eller vad man ska säga, men några blev det allt!
Så vad ska man göra idag då? Söndag - slappisdag, hmm.. Ska väl in till stan lite senare och handla nån mat skulle jag tro, har även fått ett paket som jag kanske hämta dock är det så jäkla långt att gå dit och vet inte ifall man hinner det innan tåget går tillbaka.
Hoppas solen stannar några dagar till, får verkligen vårkänslor!
2009-02-01 ? 11:59:10

Sunshine

Hello söndag!

Riktigt gött väder idag, strålande sol och inte ett moln på himlen och termometern visar 7+
Ska strax gå ut på en skön promenad, och kameran följer givetvis med då jag måste fylla på med lite bilder!
Snart är det dax för flytt också, vi planerar att flytta på fredag så det blir mycket att göra i veckan, men ser fram emot så mycket att komma härifrån, ska bli superskönt att börja våren i Jkpg!