2010-04-26 ? 19:55:32

<3Johan Davidsson och jag! Hihi :D
2010-04-26 ? 14:31:52

Helgen.

Helgen har vart hur bra som helst! Känns skönt att ha vart igång hela tiden.

I fredags åkte vi till Aneby och lånade bil, och stannade där en sväng och hälsade på älsklingens föräldrar, blev rätt tidigt för vi var trötta så vi avslutade kvällen med en film.
På lördagen var det ju hockey, och vi förberedde os för SM-Guld, vilket det självklart blev!! Teemu Laine är ju bäst. Så efter hockeyn åkte vi ner till stan och det var sjukt mycket folk. Sedan gick vi vidare till Harrys, för lite party, och det var dit spelarna skulle komma runt 00. Och vi ville ju så gärna träffa dom, men sen kom dom inte endå, eller jo dom kom utanför Harrys, men då fick man inte gå ut, så det var tråkigt.
Dock kommer dom vara på Atollen på Onsdag, så vi åker nog ner dit och kollar.

På Söndagen så var det riktigt gott väder, så vi bestämde oss för att grilla, och sen avslutade vi kvällen med Avatar, äntligen har man sätt den och den var väldigt välgjord och bra. Tack för en trevlig helg alla!

Har inte mycket bilder från helgen, men här kommer några mobilbilder från stan i Lördags.
2010-04-14 ? 22:31:02

No games
Jag är helt kär i denna låten! Kan inte sluta lyssna på den, jag vet inte hur många ggr jag har hört den nu haha. Men så underbar! Lyssna lyssna lyssna!
2010-04-13 ? 09:39:10

Changeling.


Köpte Changeling häromdagen som jag velat se så mycket, och nu har jag äntligen gjort det.

Gripande, vacker, stark, levande. Underbart skådespel av Angelina Jolie men även övriga imponerar som lillkillen. Jag har inte har inte direkt sett filmer med Angelina Jolie innan så har inte vetat men nu skulle jag försvara henne direkt om någon sa något illa, hon är ju otrolig! Musik, foto, handling, allt är utvalt med nogrannhet. En film som griper tag på alla sätt och även otroligt spännande, man hoppas på ett lyckligt slut men man vet ju samtidigt att den är verklighetsbaserad. Changeling är helt klart en film som kommit rakt in i mitt hjärta!
2010-04-07 ? 22:54:22

7 April


Gamla bilder.

Hej hopp. Känns som det är dags att uppdatera!

Jag längtar nåt grymt till sommaren när jag ser bilderna ovan. Men den är snart här, vilket känns skönt!
Idag har det iallafall vart jätte skönt väder. Hade säkert 15 grader tidigare idag.

Hmm minns knappt vad jag har gjort det senaste, men i påsk var vi iallafall hos Anders på fest, det var helt okej tills alla drog till nån Mc klubb, men vi andra kände inte för det så vi var kvar hos Anders en sväng till, sedan åkte vi till max och sen hem.
Synd att man inte fick träffa Mian och Cevin, men får hoppas att det blir snart. De var ju bara här under dagen, så kan förstå att det inte fanns tid. Men måste få träffa Cevin snart!

Jenny fick man inte heller träffa, trodde du skulle ringa. Anledningen till att jag ringde var för att jag såg att du skulle till mässan med din pojkvän så ville inte störa ifall du inte hade tid, och tänkte då att du ringer om du får tid. Men inte det. Jaja kommer fler tillfällen.

Längtar förövrgit till slutet på månaden, då vi vet om det blir bilköp eller ej. Jag hoppas verkligen det, hade vart så skönt! *Håller tummarna*

Nej nu blir det snart sängen, ska ta en dusch först, har nämligen bäddat rent och det finns inget mysigare när man är nyduschad och sedan lägger sig i en renbäddad säng. Kommer nog sova underbart inatt..