2010-12-30 ? 20:53:38

Sex And The City


Denna boxen med alla säsonger finns nu hemma hos mig! Har länge velat ha den då jag älskar serien, kan se den hur mycket som helst. Dock har den varit så dyr, ca 800 kr. Men jag fick den för 400! Riktigt kap. Wiiee.. Ska köpa båda filmerna också så är det perfa sen :)

Igår träffade jag min kära kusin som är här på besök, vi var hos Sandra hela kvällen. Hade så sjukt kul, har inte haft så kul på länge, och jag behvöde verkligen det. Vi 3 är lika knäppa och galna så det kan fan inte bli bättre. Går inte ha roligare med nån annan. Underbara människor! Hoppas vi hinner ses lite mer innan du åker hem på måndag. Hade vart kul att hitta på nåt på lördag, kanske ta en bio eller gå ut och festa till det lite. Vi får se :)

Nu ska jag spela lite, har nämligen blivit spelvärd på en ny sida som har kommit upp eftersom blip läggs ner snart. Besök den gärna - certusgames.se
2010-12-24 ? 20:11:08

Nyår.


Om 1 vecka är det nyårsafton, ser faktiskt fram emot det. Och då har vi inte riktigt bestämt oss för vad vi ska vara eller göra en haha, bra där.

Men vi pratar på att åka till Micke och Dani och vara där, vi fyra plus 2 till eventuellt. Dock är det inte bestämt men det hade vart trevligt. Vi har alltid kul ihop, och jag vill inte gå på någon supa fest. Vill laga nån god mat, dricka sig lite lullig, och spela sällskapsspel och bara ha det trevligt :)

Har redan köpt en nyårsklänning så hoppas den kommer till användning. Hehe. Bilden gör sig inte rättvis, den är mörklila och ser lite glansig ut. Ska försöka ta bättre bild på nyår om jag kommer ihåg. Gillar den iallafall :)


200 riksdaler från Lindex (?)
2010-12-24 ? 19:55:29

God jul!
God Jul på er alla! Jag hoppas ni har haft en underbar dag med familj m.m. Själv har jag haft en jätte bra och mysig dag ♥
Blir trött på folk som klagar på julafton, det är bara 1 gång om året så passa på att njut istället!

Nu blir det lugnt rästen av kvällen, kommer nog spela lite donkey kong, sen blir det avslut med en beck film skulle jag tro.. Puss puss


 » Göra klart min tatuering ( det blir nog rätt snart dock, men endå)
 » Hitta ett bra jobb där jag trivs och rätt bra lön.
 » Uppskatta dagarna mera, hitta på mer saker så som roadtrips m.m.
 » Börja styrketräna, komma i form.
 » Få en rutin, vända dygnet rätt, äta på bestämda tider osv.
 » Må bättre både psykiskt och fysiskt.
 » Sluta röka!


Börjar med detta hehe, ne men vill verkligen ha en rutin. Så det är mitt mål att börja med detta, måste det för att må bättre och bli piggare. Hoppas älskling e med på vissa punkter då blir det lättare.
2010-12-07 ? 16:58:32

Vila i frid


Så tragiskt det som hände inatt. 3 unga gick bort pga en brand i morse.
Skickar en tanke till din familj C. Livet är orättvist. Du var en så go och glad tjej.

Vi ses senare.

RIP