2011-02-24 ? 14:59:32

Träning, träning, träning!

Hej hopp. Dax att uppdatera lite här känner jag. Var ett tag sen nu - och den där listan jag gav mig på går det inte särskillt bra för heller hehe. Men jag ska göra klart den det lovar jag.

Jag tror jag har blivit beroende av träning. Jag vill träna hela tiden, så fort jag blir uttråkad. Måste ta det lugnt och låta musklerna vila. Men iallafall..

Idag har jag dansat zumba, såg att många hade skrivit om det och att det var jätte kul träning, så jag var tvungen att ladda ner och se vad det var för nåt. Det var verkligen jätte kul, men rätt svårt. Men tja man lär ju sig om inte annat. Kommer köra på det varanan dag. Och de andra dagarna blir det ben och magövningar (hemma när jag inte är på gymet.) Så idag blev det dans, sen mag, rump och benövningar efteråt och snart ska jag avsluta med en powerwalk. Skulle igentligen gymat idag, men tappade lusten att träna bland en massa folk.

   

Här är en nytagen bild och jag ser redan lite resultat runt magen vilket känns superkul! Längtar tills jag får synliga magmuskler! Ska satsa mest på magen, vill ha en platt och fin till sommaren :)

Ne usch, alldeles för mycket snack om träning här märker jag. Men ahh jag känner mig så duktig och motivierad. Mår så bra av det och är så mycket piggare! :) Men nu blir det powerwalk.

Later
Kommentarer
Anonym

Just wanted to say that your blog looks really nice :)

2011-03-22 @ 21:00:19
URL: http://frozenyogurt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: